Fargerikt og vilt til helga!

Det er alltid trivelig inne hos de fargerike damene på Fargerike Evje midt i Evje sentrum. Vi har hatt mange hyggelige besøk på den butikken, og ganske titt og ofte kan vi se dem finne på noen sprell på Facebooken sin. Her vil de også legge ut tilbudene som kommer til helgen.

Denne gangen er vi innom for å høre hvilke ville ideer de har til Heilt vilt på Evje nå fredag 2. og lørdag 3. september.

– Vi jobber som vi gjør mot Evjedagene. Det blir tilbud på det meste og hun ramser opp maling, interiør, tepper, mye lamper; alt skal ut. Det er mye nytt på vei også, så vi forbereder oss på storsalg, smiler Nadia Qvam Håkonsen (bildet over).

– Så er det ekstra gøy at dagene treffer med en veldig god kampanjeuke fra Fargerike. Det er store rabatter på maling og laminat.

Her finner du link til Fargerike sin kampanje denne uken 

Jentene på Fargerike Evje er mer enn klare for helga! F.v. Nadia Qvam Håkonsen, Olaug Liestøl og Anne Marthe Kile. Foto: Privat

– I hele Panduro-avdelingen vår blir det også gode rabatter. Her er det mye som kan være kjekt å ha for familier utover mørke høst- og vinterkvelder. Mye gøy for barna, og mye gøy å kunne gjøre sammen med barna, avslutter hun.

Så var det det lille ekstra da. Vi fikk ikke lov til å gå før jentene hadde kommet på noe skikkelig sprell også denne gang. De vil gi vekk maling til et helt rom (ca 15 kvm) til én av deres heldige kunder disse dagene. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive navnet ditt i loddboken når du er innom butikken. Vi gleder oss veldig til å følge med på denne spennende konkurransen!

Tilbud på «heile butikken»

På vei ut lurer damene på om vi har fått med oss det vi trenger av informasjon. Vi konkluderer ganske samstemte med de sprudlende damene; at dette ikke blir noe problem. Det er jo strengt tatt tilbud på hele butikken!

Det blir helt garantert veldig trivelig og heilt vilt på Fargerike Evje denne uka. Vi håper mange tar turen innom.

Les mer om Fargerike Evje i presentasjonen i vårt butikkregister

Del "Fargerikt og vilt til helga!"