Avslutninga på BDO Idrettsskole på Evje stadion 10. august 2017. Foto: Geir Daasvatn

Film- og fotoopptak i Otra IL og Evje og Hornnes onsdag

Aktiviteten i Otra IL og Evje og Hornnes skal filmes! Onsdag 28. februar blir det film- og fotoopptak i kommunen og i Otra IL i regi av landlivsgruppa hos Setesdal Regionråd.

Formålet er å levere en serie med gode bilder og film som skal være med å bidra til å øke interessen for å bosette seg i Setesdal. Gjennom de siste ni månedene har landlivsgruppa gjort mange gode opptak av kvaliteter, aktiviteter og opplevelser som man som fastboende setter pris på.

– Nå har turen kommet til Evje og Hornnes, og Otra IL. Som kanskje er den beste grunnen til å bosette seg her, heter det i innbydelsen fra Regionrådet.

Fotograf og folk fra Regionrådet vil plutselig kunne dukke opp på aktiviteter som skjer i Otra IL sin regi onsdag ettermiddag/kveld. Eksempler kan være turn, barneidrett, hopp, badminton og trening i Evjehallen.

Skigruppa i Otra IL skriver på sin hjemmeside på Otrail.no at det er ønskelig å vise fram det flotte skimiljøet og alle skianleggene i kommunen. Men skigruppa ved gren langrenn har ingen organisert trening på onsdager, og gruppa arrangerer også årsmøte onsdag 28. februar.

– Derfor oppfordrer vi så mange som mulig til å møte opp ved Idrettsbygget på Evje stadion kl. 1700-1800 med ski for å ta seg en runde i skiløypa. Rundt kl. 18.00 vil det bli organisert et felles bilde av mange glade barn på ski i Trollbakken sammen med hoppgruppas trening, sier leder i skigruppa Geir Magne Feed.

Materialet som kommer ut av fotodagen vil bli lagt i Regionrådets bildearkiv. Det vil også bli distribuert til kommunene i Setesdal, for å promotere nærings- og bosettingstiltak i regionen. Eksempel på bruk kan være redaksjonell omtale av Setesdal og stillingsannonser. I tillegg kommer alt som står i naturlig forbindelse med Regionrådets arbeid for å fremme bosetting i Setesdal.

Les mer om saken på Otrail.no

Del "Film- og fotoopptak i Otra IL og Evje og Hornnes onsdag"