Det svære OpplevEvje-apparatet har tenkt mye og lenge. Konklusjon: Nå gir vi oss mens formen er god! Foto: Privat

Fine besøkstall i oktober

I oktober har det vært 7 153 besøk på OpplevEvje.no. Antall sidevisninger var 22 600.

Høsten er normalt en litt stillere tid enn sommeren og jula. Så vi er godt fornøyde med at lesertallene er såpass bra også nå.

Sterk økning i lesertallene i 2020

Hittil i år – på 10 måneder – har det vært 283 952 sidevisninger på nettsida. Det er et gjennomsnitt på 930 pr dag. I hele 2019 (12 måneder) var det 218 348 sidevisninger. Det utgjorde i gjennomsnitt 598 sidevisninger pr dag. Så langt i år ligger vi altså an til en økning i lesertallene på over 50 %.

Nå går vi inn i en travlere tid, med juleprogram på Evje og masse som skjer. Da får vi mer å skrive om, og leserene våre får flere hyggelige saker å lese.

Hvordan vi bruker OpplevEvje.no henger nøye sammen med den populære Facebooksida. Der har vi over 6 400 følgere. Ved å bruke Facebook aktivt, og dele saker fra nettsida vår der, når vi ut til mange flere lesere. Ved på samme tid å bruke nettsida aktivt, kan vi lage mye lengre og bedre saker enn hva som er mulig på Facebook alene. Denne vekselbruken prøver vi hele tida å få til best mulig. Så lenge lesertallene er bra og fortsatt stiger, har vi et lønnelig håp om at vi er på rett spor.

Vi skal stå på, innefor våre begrensninger i tid og krefter, for å utvikle nettsida videre så den blir enda mer spennende og interessant å klikke innom.

Mest leste saker i oktober

  1. Julehuskongen skal pynte Dølen Hotel til Jul
  2. Utedager med lammeslakting for Evje Folkehøgskole
  3. På besøk hos jentene i Randi Salong
Mest populær i oktober: Kjell Rune Strømstad har avsluttet sitt unike Julehusprosjekt i Kjetsåkrysset. Men han vil fortsatt fly høyt over bygda! Foto: Geir Daasvatn
Del "Fine besøkstall i oktober"