OpplevEvje på ordførerbesøk!

14. februar var vi så heldige å få lov til å treffe ordfører Bjørn A. Ropstad i Evje og Hornnes kommune, for å forklare litt av tankene bak OpplevEvje.

Rett nok var det på kommunehuset vi treftes, og ikke i Mineralparken i 2014 der bildet er fra. Men det var uansett veldig hyggelig at vi fikk anledning til å presentere noen av tankene bak prosjektet for Bjørn. I bunn og grunn er det samme mål vi jobber mot. Vi ønsker alle at heimbygda vår skal være en god plass å leve, og et trivelig sted å besøke med masse gode opplevelser.

Uformell prat
Det var ein veldig hyggelig og uformell samtale, der vi bare utvekslet tanker og idéer om hvordan Evje og Hornnes – VI – kan markedsføre oss enda bedre ute i den store verden. Altså der ute på verdensveven. Bjørn hadde fleire gode tips til hvem som kanskje kunne tenkes å være mulige medspillere for å støtte opp rundt prosjektet, både økonomisk og i det praktiske arbeidet. Det setter vi stor pris på.

Vi er så vidt i gang
Prosjektet vårt er bare 1 1/2 måned på veg. De neste dagene og ukene jobber vi trøstig videre med å bygge opp nettsida, produsere kortfilmer fra lokalmiljøet, legge ut fine bilder fra bygda vår og ellers lage noen småsaker på Facebooksida. Som vi har vært inne på før, er Facebooksida bare en liten oppstart på det som skal komme etter hvert. Men vi får allerede nå mange tilbakemeldinger og ikke minst spørsmål om hva i all verden «OpplevEvje» er for noe. Det er veldig moro at det vi prøver å sette i gang blir lagt merke til. Vi håper at ordfører Bjørn også blei litt nysgjerrig etter det uformelle treffet i formiddag, og at Evje og Hornnes kommune kan bli en sterk og god medspiller på vegen videre.

Utvide prosjektet til nabokommunene?? Hjertet i Agder?
Kanskje vil det også etter hvert være naturlig å utvide prosjektet noe utover kommunegrensene? I kommuneplanen vår er det sagt at Evje og Hornnes er hjertet i Agder. Men et hjerte kan ikke fungere uten at resten av kroppen er med. Har ikke hjertet kontakt med omgivelsene, slutter det å slå. Vi kan bare være hjertet i Agder hvis vi betyr noe positivt for bygdene rundt oss også.

Takk til Bjørn for det fine treffet, og takk til dere som følger med OpplevEvje. Det kommer meir!

Del "OpplevEvje på ordførerbesøk!"