Flotte kvilebenker langs turløyper!

Flotte kvilebenker langs turløyper!

Flotte kvilebenker langs turløyper! 2048 967 Geir Daasvatn

Evje og Hornnes frivilligsentral har satt ut ti benker på strategiske steder langs turløyper på både Evje og Hornnes.

Benkene er ment for en kvilepause for de som trenger det. På Evje står de fleste benkene i øvingsfeltet på Evjemoen og området rundt Evje stadion, men også et par andre steder. Tiltaket er i tilknytning til Hjertetrimmen som Frivilligsentralen har satt i gang hver onsdag kl. 13:00-14:00. Det var Gunnar Dyrland og Halvor Rike som gjorde jobben med å sette benkene på plass.

Halvor (t.v.) og Gunnar tester den første benken etter at den kom på plass i bunnen av lysløypa ved Trollbakken torsdag formiddag. Foto: Geir Daasvatn

Andreas Irslinger er konstruktøren

Andreas Irslinger har laget benkene for Frivilligsentralen. De er ergonomisk riktige, og lette å komme seg opp og ned fra. Evje og Hornnes Sparebank har støttet prosjektet økonomisk.

Benkene er avmerket på kart som også vil bli overrakt til ambulansen. Alt er lagt til rette for at alle skal kunne bevege seg så trygt som mulig.

Annonse

Dette er et utrolig gøy tiltak å ha fått gjennomført, forteller leder av Evje og Hornnes frivilligsentral Anne-Marie Birkeland. Takk for hjelpen til dere som har bidratt! Nå håper jeg bare benkene blir til nytte og glede for mange, og at de får stå i fred.

UTVALGTE BEDRIFTER FRA BEDRIFTSOVERSIKTEN

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!

    X