Fotball: Action fra Evjehallen!

Otra fotball stiller A-lag i 6. divisjon i 2020, etter en pause på tre sesonger. Det er en fin gjeng som er kommet sammen for å danne det nye laget. Det er en bra blanding av rutinerte old-timere og tøffe unggutter i sin fysiske storhetstid. Rutine blandet med ungdommelig pågangsmot kan ofte være eksplosivt! Det  blir gøy å følge laget litt videre gjennom sesongen.

Vi var en tur på treninga til laget i Evjehallen 5. mars, for å sjekke stoda litt nærmere. Det var veldig bra tempo og innsats. Det hurtige spillet gjorde nok at pasningene ikke alltid traff. Men det er jo derfor man trener; for å mestre et stadig høyere tempo. Så dette såg lovende ut med tanke på kampene som starter i april! Høydepunktet var nok Andreas Erdvig sitt kanonskudd i krysset fra langt hold (bildet ovenfor). Unggutten Filip Lundgren viste mange eksempler på sitt overblikk og slepne teknikk.

Den eneste lille bekymringen vi har etter å ha sett gutta i aksjon, er strekkskadene som florerte. Her må managerene Eirik Odde og Geir Egil Dyrland få gjort noen grep, så gutta stiller i fysisk toppform og kan tåle en hel kamp når alvoret tar til.

Klikk på bildet for forstørrelse. Alle foto: Geir Daasvatn

 

Del "Fotball: Action fra Evjehallen!"