Otra IL fotball sitt Jenter-14 lag på trening i Evjehallen 6. februar 2018.

Fotballcup for jenter i Evjehallen lørdag

Lørdag arrangerer Otra sitt Jenter-14 lag miniturnering i fotball i Evje flerbrukshall.

Otra J-14 har invitert Vindbjart og Otra J-13 til en aldri så liten fotballcup i Evjehallen lørdag 17. mars.

– Selv om våren lar vente på seg, nærmer det seg sesongstart med stormskritt for alle våre unge håpefulle som driver med fotball. Akkurat nå er det ikke veldig lett å finne en fotballbane som det er mulig å spille fotball på i indre Agder. Til og med eliteseriekamper har blitt utsatt, siden kong Vinter ikke slipper tak. Da er det godt å bo i ei bygd med to flotte idrettshaller, sier trener for jentene Leif Jørgen Versland.

Derfor har trenerteamet på J-14 tatt initiativ og invitert til denne miniturneringen i den fantastisk fine, nye idrettshallen på Evje. Ved siden av Leif Jørgen, består støtteapparatet rundt laget av Arild Johansen (co-trener) og Egil Kvitne (oppmann). Selve arrangementet er det fjorårets trener, Tore Tveit, som gjennomfører med hjelp fra foreldre og foresatte. Tore er en av de mange veldig engasjerte dugnadspersonene i bygda vår, som bidrar til at så mye skjer og så mye fint er å oppleve.

Saken fortsetter under bildet

Tore Tveit er en aktiv dugnadsmann i bygda, og en ivrig fotballspiller i Rullatorgjengen. Foto: Geir Daasvatn

Fotballcupen starter lørdag kl. 11.00

Turneringen begynner kl. 11.00 og vil pågå fram til ca kl. 14.30. Det vil være full gang i kiosken. Spar Evje har sponset jentene med gratis pølser, så de kan tjene mest mulig penger til lagskassa på kiosksalget. Det blir også et lotteri med flotte premier fra Europris Evje og YX Evje. Turneringssjef Tore jobber fortsatt med premiepakka, så kanskje det dukker opp enda et par flotte premier som er sponset av det lokale næringslivet.

– Jenter-14 har bestemt seg for å reise på Dana Cup i sommer. All inntekt fra kiosksalget og lotteriet vil gå til den turen, slik at kostnaden blir minst mulig for jentene. Vi blir veldig glade om søsken, foreldre og venner kommer og heier på jentene i hallen denne dagen, avslutter en spent Leif Jørgen.

Drifts- og forvaltningssjef Torgeir Hodne og hallansvarlig Steinar Tjessem i Evje og Hornnes kommune viser stolt fram den splitter nye Evje flerbrukshall 16. februar 2017. Lørdag er den innbydende hallen klar til å ta imot jentene fra Otra og Vindbjart til fotballcup. Foto: Geir Daasvatn

 

 

Del "Fotballcup for jenter i Evjehallen lørdag"