Otra IL fotball Jenter-14 på avslutningsfest med bowling i Kristiansand 4. november 2018. Foto: Geir Daasvatn

Fotballjentene fortsatt ubeseiret, men måtte dele poengene

Sist fredag var det endelig hjemmekamp for Otra sitt J-14 lag i fotball igjen. Jentene var spente på en noe uvant bane med 9-er fotball mot Vegårshei. De møtte Vegårdshei i fjor; det ble en kamp Otra tapte ganske klart 2-5.

Andrea (gul trøye) på LKB-cup i Danmark i 2017. Foto: Geir Daasvatn

Det var derfor en kamplysten gjeng som hadde som mål å revansjere det suret tapet fra sist.

Otra dominerte banespillet i første omgang. Litt smårusk i avstander og press gjorde at jentene slapp motstanderen til et par halvsjanser. Men lagene gikk til pause med 0-0 i protokollen.

Les masse meir om idretten i bygda på hjemmesiden til Otra IL

Andre omgang var frisk

Andre omgang var ikke mange minutter gammel før Otra virkelig spilte opp til et superangrep. Andrea fikk med seg ballen til kortlinja, og tatt rett ut fra læreboka la hun ut 45 grader. Der hadde Sara posisjonert seg, og bredsidet i mål til en veldig fortjent ledelse.

Kampen fortsatte i samme spor. Otra dominerte banespillet, men Vegårdshei ble farligere og farligere på dødball. Spesielt var de skumle ved innkast høyt i banen. Det stod kun 10 minutter igjen av kampen da Otra-jentene var ubesluttsomme et lite øyeblikk. Vegårdshei brøt spillet på Otras halvdel, og kjempet inn en redusering.

Manageren var rimelig fornøyd når han bare fikk tenkt seg litt om! Foto: Geir Daasvatn

Uavgjort var greit

– Dette var sure poeng å miste. Umiddelbart etter kampen følte jeg vi fikk dårlig betalt. Etter at det har sunket inn litt så er nok 1-1 et ok resultat. Vi dominerte på banen og skapte halvsjanser. Vegårdshei skapte ikke så mye, men var fryktelig nærme på sine sjanser, sier manager Tore Tveit til OpplevEvje.no.

– Det er ikke mer enn ett år siden vi tapte stygt mot samme laget, så vi er på riktig vei sier, mener Tores co-trener Leif Jørgen Versland.

Versland klarer klarer likevel ikke helt å skjule skuffelsen over den sene utligningen:

– Jeg er nok litt for glad i å vinne da, så engasjement og følelser blir det mye av underveis. Men det går fort over, og det viktigste er at det er veldig mange gode prestasjoner vi kan bygge videre på.

Tabell J-14 2. divisjon høst

Del "Fotballjentene fortsatt ubeseiret, men måtte dele poengene"