Edvina Hadzic og Unni Abusdal 14. august 2018. Foto: Geir Daasvatn

Fryd + Stylt = Stylt AS

Unni Abusdal på Stylt og Edvina Hadzic på Fryd har bestemt seg for å slå butikkene sammen, under navnet Stylt AS. Den nye butikken skal være i lokalene til Fryd ved innkjøringen til Evje sentrum fra sør. Profileringen vil bli endret. Men vareutvalget blir det samme som begge butikkene har hatt hver for seg + enda litt til forteller de unge offensive damene.

Vi har fått lov til å treffe dem for en liten prat, og for å høre litt om bakgrunnen for at de nå slår seg sammen. Begge er i strålende humør, og melder om en veldig god sommer med mye besøk og fantastisk omsetning.

Fra kundeforhold til vennskap

Unni forteller oss at de har hatt en ganske lik arbeidshverdag, og har kjent litt på de samme tingene som det innebærer å ha eneansvar i egen forretning.

– Vi begynte som kunder i hverandres butikk. Det utviklet seg til et vennskap, og vi fant ut at vi hadde egentlig veldig mye til felles. Vi sto mye alene på jobb, og savnet en kollega i arbeidshverdagen. Det er godt å ha noen å spille på lag med. Vi utfyller hverandre, og det gir en ny dimensjon nå som vi får ny butikk med felles sortiment. Vi får et bredere utvalg for kunden, i en ny knallfin butikk. Ny profilering er bare et tegn på ny giv, med det samme spennende innholdet som har vært, og selvfølgelig også noe nytt og spennende.

Imponerende vareutvalg på Stylt

For de som ikke har inngående kjennskap til hva Stylt har i sine butikkhyller, så er det et bredt og veldig variert utvalg. Det er så variert at det nesten er litt vanskelig å definere. Klær, lamper, potter, puter, klokker, krydder, te, kopper, bamser, skjerf, vesker, smykker, tepper og masse annet snacks for de  som er interiørbevisste, og på jakt etter anerkjente skandinaviske merker. Vi merker jo fort at dette er en butikk damene koser seg i når de er på besøk. Det er god Evje-ånd i butikken. Servicen er fabelaktig. Unni har et veldig godt lag med alle kundene som er innom, og bistår slik at de får best mulig hjelp. Produktkunnskapen er imponerende. Det er moro å være til stede mellom alle kundene.

Vi utsendte karene fra OpplevEvje er jo i litt ukjent terreng, og vi lar oss fascinere av alt det spennende i butikkhyllene hennes.

Edvina ER Fryd

Edvina foran Fryd-butikken, som i september blir til Stylt AS. Foto: Geir Daasvatn

Edvina er innehaveren av Fryd. Hun er raskt ute for å berolige alle sine kunder om at selv om det blir endringer i butikken, så vil nye Stylt AS beholde alt av sortiment og leverandører som Fryd har i dag.

– Alt blir som før, bare bedre og mer snadder på ett sted, forteller Edvina entusiastisk. Jeg gleder meg virkelig til å sette i gang med prosjektet i september. Vi arrangerer kundedag 12. september. Vi vil gjøre dette til en spesiell dag med gode tilbud, og en sosial og koselig handleopplevelse. Her kan vi også fortelle litt mer om hva som skjer. For dette blir siste salgsdagen i gamle Fryd, før vi åpner på nytt etter en periode med oppussing og ombygging av butikken.

De unge damene vil være med i butikkregisteret vårt. Så vi vil komme tilbake med mye mer om både dem og den nye butikken, etter hvert som brikkene faller på plass. Vi vil også følge ombyggingen og åpningen av nye Stylt AS.

Vi ønsker lykke til og gleder oss sammen med dere!

Del "Fryd + Stylt = Stylt AS"