Det er alt stort trøkk på Odden Camping. Arkivfoto mai 2020: Leif Jørgen Versland

Full rulle på Evje!

Det er gøy å suse rundt i kommunen vår nå og se på all aktiviteten som er.

Odden Camping vet vi at det har vært fullt. På Hornnes Camping syder det av aktivitet. Det var mye folk på Fennefoss Camping sist uke, enormt med aktivitet hos TrollAktiv, masse campinggjester på Evjetun, mange biler og mennesker på Oddestemmen Camping oppforbi Evje kirke, og garantert det same på Kilefjorden Camping og den svære Neset Camping rett nord for Byglandsfjord. I tillegg kommer alle de hyggelige hyttefolka som er i bygda nå, gjestene på Dølen Hotel, full fart på Sommer på Aases, turister på gjennomreise i Setesdal, folk fra bygdene rundt som vil til Evje for å handle, og – ikke minst – oss selv. Det har vært ei særdeles så travel og opplevelsesrik uke og helg i Evje & Hornnes.

Saken fortsetter under bildet

Simon Hansen er daglig leder på TrollAktiv. Han må hyperraskt veksle mellom kontorpulten og de frådende vannmassene i Syrtveitsfosssen! Foto: Geir Daasvatn

Masse folk på tur

Det har vært nærmest smekkfulle parkeringsplasser ved startpunktene for flere av turforslagene våre , og vi har sett at flere av attraksjonene som Mineralparken og Evje Mineralsti har hatt en utrolig travel uke.

Travelt i butikkene

Butikkene har også svært gode tider, og vi har fått en kjapp liten prat med lederen i handelsstanden og hotelldirektøren på Dølen Hotel Else Haugland:

– Det koker i bygda! Det er full rulle hos alle medlemsbedriftene, og det går mot en helt fantastisk sommer på Evje. Selv har vi måtte sende folk videre på andre overnattingsalternativer, for hotellet har flere dager vært fullbooket. Det er jo et luksusproblem vi gjerne opplever flere ganger, smiler den hardtarbeidende damen før hun må i sving igjen.

Økt pågang på Turistinfoen

Turistverter sommeren 2020 er Amalie Øvergård Risdal og Sondre Sløgedal. Foto: Geir Daasvatn

 Turistinformasjonen i Evje sentrum merker også en økt pågang i besøk og forespørsler etter ting å finne på i Evje & Hornnes og Setesdal. Det er utrolig moro når det er så masse aktivitet. Vi har hatt en prat med turistvertene Sondre og Amalie, men kommer tilbake til dem i en egen sak litt senere. Rett og slett fordi det er så mye gøy å fortelle fra dem.

Husk koronarådene!

Vi vil bare oppfordre alle til å følge de gode og viktige rådene om å holde minst 1 m avstand og å vaske eller sprite hendene ofte når vi er ute blant folk. Om vi alle følger disse enkle retningslinjene, bidrar vi til å holde koronasituasjonen under fortsatt god kontroll, og kan glede oss over sommeren videre uten store bekymringer.

Vi ønsker alle en ny strålende uke!

Del "Full rulle på Evje!"