Fullt trøkk på Takåsen hyttefelt

Sist uke var vi så heldige å bli invitert til et kjempefint besøk hos Ann Torhild Abusdal oppe på Høgås. Hun gikk for ei tid siden i gang med å utvikle Takåsen hyttefelt ved Store Stangevatn.

Nå vil Ann Torhild sette fullt trykk på dette arbeidet fremover. Hun ønsker å få inn en presentasjon av Takåsen hyttefelt i vårt bedriftsregister. Sommeren var tilbake, og landskapet oppe på Høgås og ikke minst rundt vannet er jo idyllisk. Det var sånn en ro og fred rundt Store Stangevatn, at vi nesten ikke hadde lyst til å dra derfra. Men skulle vi kunne formidle noe fra besøket, fant vi ut at det var lettest å gjøre det hjemmefra.

Saken fortsetter under bildet

Ann Torhild gleder seg til å kunne bruke mer av tiden sin oppe ved idylliske Store Stangevatn. Foto: Geir Daasvatn

Opp mot 80 tomter

Takåsen hyttefelt på Høgås vil når det er ferdigstilt bestå av rundt 80 romslige tomter. Det er allerede satt opp fem hytter, samtidig som ni tomter er solgt! Vi har ikke noe problem med å skjønne hvorfor tomtene går unna, for her får vi virkelig et flott hyttefelt som har alt. Feltet ble påbegynt for noen år siden. Men nå har Ann Torhild gått av med pensjon etter et langt liv i salgsyrket, og vil bruke mye tid og energi på å videreutvikle området. Det er allerede kommet på plass renseanlegg til de første 25 enhetene, og lagt opp strøm til 100 hytter.

– Det vil gi mye arbeid for mange lokale firmaer i lang tid fremover, forteller hun. Her brukes det bare lokal arbeidskraft.

Hun nevner Bademiljø Ragnar Aas, Dovland Transport, Smeland Byggservice, Evje Elektroservice, Odde Sagbruk, Flatebygg og ikke minst Aktiv Eiendomsmegling som står for salget av de ferdige hyttene.

– Dere må også få med at Evje og Hornnes kommune er utrolig løsningsorienterte og positive samarbeidspartnere når det kommer til kommunalt anliggende, insisterer Ann Torhild.

Tur- og skiløyper i toppklasse!

Hytte på Høgås er en drøm for mange. Du finner et fantastisk tilbud på Høgås hele året. Det er milevis med flotte turløyper og fantastisk natur. Det nevnte Store Stangevatn egner seg ypperlig for fiske, bading og båtliv. På vinterstid er det som oftest godt med snø og flotte skiforhold. Det er skiløyper i ypperste verdensklasse som går rett gjennom Takåsen hyttefelt. Otra Tur & Løypeservice med løypegeneral Geir Magne Feed i spissen drifter disse på fortreffelig vis.

– Evje er jo kjent som en aktivitets- og opplevelsesbygd med mye aktiviteter året rundt. Det å kunne få en hyttetomt til rundt 400.000 ferdig med vei, vann og kloakk, eller en moderne nøkkelferdig hytte i overkant av 2 millioner vil jeg tro er aktuelt for mange. Det er store fine tomter som gjør at man har plass til det privatlivet man ønsker. Det er fredelig, men på samme tid rimelig kort avstand til travle Evje sentrum, oppsummerer Ann Torhild før vi sier farvel og begir oss på hjemvei.

Sjekk ut hytten som er for salg på Høgås nå

Saken fortsetter under bildet

Denne nøkkelferdige hytten kan bli din om du er rask på labben. Foto: Geir Daasvatn

Hyttebygging gir store ringvirkninger

Det er ufattelig gøy med en slik utvikling i kommunen. Hytter og fritidsboliger er veldig viktige for at vi skal kan ha det tilbudet vi har i kommunen. Det gir ringvirkninger for mange millioner både til lokale entreprenører, butikker og andre næringsdrivende. Vi gleder oss veldig til å følge utviklingen i Takåsen hyttefelt, og kommer snart tilbake med en presentasjon av området med masse flotte bilder.

Del "Fullt trøkk på Takåsen hyttefelt"