Banksjef Knut Kjetil Møen i Evje og Hornnes Sparebank og Opplev Evje-sjef Leif Jørgen besegler sponsoravtale i forbindelse med Vannvittig Moro i Bankparken 11. juli 2018. Foto: Geir Daasvatn

Gleden var stor etter møte hos Evje og Hornnes Sparebank

Evje og Hornnes Sparebank er blitt med på Vannvittig Moro-laget! Banken er som alltid velvillig til å bidra til positive aktiviteter i bygda.

Det er ingen hemmelighet at det knøttlille apparatet i OpplevEvje har tatt på seg en enormt stor jobb når vi på toppen av alt det andre vi holder på med, på uhyre kort varsel har tatt ansvaret for å holde Vannvittig Moro i gang.

Jobben blir ikke noe mindre når vi som mange vet gjør dette på vår egen fritid, med begrensede midler og muligheter, og har flere aktører vi har lovet å følge opp i denne prosessen.

Da det begynte å påløpe en del kostnader til transport, premier, markedsføring og andre ting, måtte vi se på mulighetene for å be om støtte til å dekke noe for å få til folkefesten vi håper å skape.

Knut Kjetil var ikke vond å be

Siden alle i prosjektet er kunder i Evje og Hornnes Sparebank var det den korteste veien. Vi trengte på ingen måte komme med lua i hånda til banksjef Knut Kjetil Møen. Han hadde fått med seg en del av planene via Opplevevje.no, og var veldig nysgjerrig på hvilke idéer vi hadde og hva banken kunne bidra med.

Banken tok på strak arm hele regningen for transporten. Hadde det ikke vært for ferieavvikling, tror vi nesten vi hadde fått de med på en båt til konkurransen også.

Vi er glade, stolte og takknemlige over å ha fått med oss Evje og Hornnes Sparebank på den felles dugnaden for å sikre gjennomføringen av Vannvittig Moro 2018 på en best mulig måte.

Vi kommer tilbake med mye mer om Evje og Hornnes Sparebank i en bedriftspresentasjon etter sommeren.

Nettsiden til Evje og Hornnes Sparebank

Del "Gleden var stor etter møte hos Evje og Hornnes Sparebank"