Om Linda fikk akkurat denne mannen til å føle seg bedre, kan nok diskuteres. Ihvertfall der og da! Men nå når den spreke kvindølen har fått opplevelsen litt på avstand, rapporterer han til sin kompanjong at turen innom LInda sin yoga-time faktisk har gjort ham godt! Foto: Geir Daasvatn

Gode besøkstall på OpplevEvje.no i juni

Leif Jørgen bidrar ikke så rent sjelden veldig direkte til gode besøkstall på OpplevEvje.no! Foto: Geir Daasvatn

Det er en fin trend i besøksstatistikken på OpplevEvje.no. Rundt 16.000 besøk var det på nettsida i juni, og disse besøkene genererte 107 000 sidevisninger. I juli og august har vi litt mer ledig tid, og vil være enda mer aktive med å skrive nye saker enn vanlig.

Det er ikke så enkelt å få folk til å lese nettsider i dag. Det går stadig kjappere i samfunnet; og små, lettleste meldinger og bilder på Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat m.fl. virker å ta meir og meir over «markedet».

Vi har likevel tro på at vi skal kunne drive ei bra nettside, og få mange til å ha lyst til å kikke innom den for å lese det vi skriver. Vi har selvfølgelig verken  de økonomiske ressursene eller kunnskapene om drift av ei nettside som VG, FVN eller andre store aktører har. Det vi tror vi kan utnytte, og som er til vår fordel, er en veldig god kjennskap til lokalmiljøet. Leif Jørgen har drevet butikk på Evje i mange år, han har vært styremedlem i Evje Handel og Serviceforening i en årrekke, og kjenner næringslivet særdeles godt. Undertegnede, Geir, er godt kjent i naturen i Evje & Hornnes, og har masse bilder fra de mange ekspedisjonene rundt omkring i bygda. Til sammen tror vi at vi da alltid vil kunne ha noe interessant å skrive om eller vise fram for leserene våre.

Én om dagen

Undertegnede trives best når det er helt vanlige hverdager. En stille dag i skrivestua er fint, det! Foto: Privat

Målet vårt pr. i dag er å publisere en ny sak minst annenhver dag. Men vi ser at vi alt nå nok kan skru opp ambisjonene litt. Så innen ikke så lenge tror vi nok at vi skal være oppe på minst én ny sak hver dag. En del av de litt lengre stykkene vi skriver på Facebook vil vi flytte over på nettsiden, og en del idéer til nytt stoff har vi også. Det mangler egentlig ikke på godt stoff å skrive om i bygdemiljøet. Men vi har ikke kapasitet – verken tid eller krefter – til å jobbe fulltid med dette. Så oppsøkende virksomhet blir det ikke så mye av. Vi er avhengige av gode innspill fra medlemmene våre og andre, for å kunne oppfylle den ambisjonen om å lage noe nytt hver eneste dag.

Høyere besøkstall = mer valuta for pengene!

Økte lesertall på OpplevEvje.no er gøy og inspirerende for oss. Samtidig har gode lesertall en viktig funksjon for butikkene og bedriftene som er med i bedriftsregisteret vårt. Alle medlemsbedriftene ligger inne på nettsida med et bilde og en lenke til presentasjonen i registeret. Når flere er innom nettsida, klikker også flere seg videre til presentasjonene av bedriftene. Gode lesertall er dessuten et «must» hvis vi på et tidspunkt ønsker å utvide tilbudet vårt med reklameplass på nettsida. I dag (til 1. august) er alt som kjent gratisannonser. Potensielle annonsører vil selvfølgelig vite at de får full valuta for annonsekronene, og vel så det.

Kjempejobb av Inge

Vi syns selv at nettsida vår er blitt både funksjonell og pen å se på nå. Det er først og fremst Inge Fredriksen sin fortjeneste. Han er vår datakyndige ekspert, og hjelper oss med alt vi ikke kan om data. Det har skjedd en stor utvikling på den tekniske delen siden oppstarten for 2 1/2 år siden. Så vil vi framover prøve å forsterke også selve innholdet på sida, med artikler om aktuelle saker i bygdemiljøet, bedriftspresentasjoner, kanskje litt meir lokalsport, flotte bilder og det vi ellers kan makte å få til. Vi er godt i gang, vi begynner etter mer enn to års drift å få litt kunnskap om hva som fungerer, og vi skal videre opp og fram med nettsida vår!

Følg oss videre!

Det er altså bare å følge med på OpplevEvje.no fremover. Her vil det komme mye interessant stoff og masse gøy fra heimbygda vår!

 

Del "Gode besøkstall på OpplevEvje.no i juni"