Saker om Spisekroken som Heidi Ose er sjef for, er populære og blir mye lest. Foto: Geir Daasvatn

Gode tall for annonsørene under julekampanjen

Vi prøvde oss litt frem med en annonsekampanje i juleperioden. Foruten annonsene for julekomiteen, hadde vi med oss fem bedrifter fra vår kundeportefølje.

De fem var:

Power Evje

Sjarm

Trefelling-Agder

Spisekroken

Kjoreskole.no

Vi tror bedriftene fikk greit utbytte av disse annonsene i forhold til pris. Foruten selve annonsene på hjemmesiden vår, delte vi også disse på vår facebookside to ganger. Rekkevidden og mennesker nådd på facebook er ikke med i statistikken vi deler med dere her.

Annonsen til Power Evje ble sett av 14 025 unike lesere. Det vil si at det er 14 025 ulike enheter som har sett annonsen når de har vært inne på siden vår. I en bygd med 3 600 innbygger, og et annonseoppsett som vi akkurat har begynt å jobbe aktivt med, synes vi dette er veldig gode tall for en 3-ukersperiode. 

Sjarm sin fine annonse ble sett av 14 263 personer, Trefelling Agder 16 107, Spisekroken 14 593 og Kjoreskole.no ble sett av hele 16 091 unike lesere.

Annonsekampanjer

Vi kommer i første omgang til å fokusere annonsekampanjene til de store begivenhetene i regi av Evje Handel og Serviceforening. Det er vår mann Inge Fredriksen som lager annonsene, og ordner det tekniske på nettsiden. Vi er veldig fornøyde, og synes det er utrolig moro å kunne vise frem lokale bedrifter på denne måten. Vi synes også nettsiden blir veldig flott med slike innslag. De bidrar dessuten til at vi får litt økonomi til å videreutvikle plattformene våre.

Vi har kun én fast annonsør som ruller og går i dag, og det er vår flotte lokalbank

Ønsker din bedrift en annonse hos oss utenom kampanjeperiodene, er det bare å ta kontakt med oss for et godt tilbud. Vi jobber i tilfelle aktivt med å få både annonsen og bedriften ut til flere via omtale på nettsiden og facebook.

Du kan kontakte oss på annonse@opplevevje.no eller geir.daasvatn@gmail.com.

Del "Gode tall for annonsørene under julekampanjen"