Utsikten fra Horgeknipen nordover i Setesdal en varm sommerkveld i 2014. Foto: Geir Daasvatn

Gratis annonsering på OpplevEvje.no

Vi ønsker å tilby gratis markedsføring på våre plattformer for bedrifter i Evje og Hornnes, Setesdal og Åseral, som en del av dugnaden i den krevende tiden vi er i. Vi har stor rekkevidde og stor aktivitet på nettsidene våre, og håper vi kan være med og utgjøre en liten positiv forskjell for lokalhandelen.

Vår intensjon i OpplevEvje har helt fra oppstarten for to år siden vært å vise frem det fantastiske utvalget av virksomheter, aktiviteter og andre opplevelser vi har på Evje og i nærområdet. Vi har erfart at våre medlemmers kunder og tjenester strekker seg langt utover kommunens grenser. Vi har drevet informasjonssenteret i Evje sentrum sommeren 2019. Vi har snakket med bedriftseiere og kundenes deres, fastboende, tilreisende, sommerturister, vinterturister, helårturister og kjenner Evje & Hornnes, Setesdal og indre Agder ganske godt.

De besøkende og bedriftene ser ikke på kommunegrensene. Vi er avhengige av hverandre for å øke aktiviteten i hele området igjen. Det største sjokket etter utbruddet av koronaviruset har lagt seg, men mange sliter. Bedrifter og enkeltpersoner står fortsatt overfor store økonomiske utfordringer. Vi må mobilisere i alle deler av lokalsamfunnene våre for å komme gjennom disse vanskelige tidene på en god måte. Vi skal prøve å bidra etter beste evne på vår måte.

Gratis markedsføring

Vi tilbyr derfor gratis markedsføring på våre plattformer for bedrifter i Evje og Hornnes, Setesdal og Åseral, som en del av dugnaden i den krevende tiden. Vi har stor rekkevidde og stor aktivitet på sidene våre.  Facebooksiden er ved å passere 6000 følgere i disse dager. Vi når ut til mange. Vi håper at vi på denne måten kan være med på å utgjøre en ørliten positiv forskjell for lokalhandelen.

For å sitere selveste statsminister Erna Solberg sin tale i mars:

– Dette er ikke tiden for jeg, dette er tiden for vi. Det vil bli verre før det blir bedre. Vi skal tilbake til de fine og normale hverdagene våre, men vi har en jobb å gjøre og vi skal gjøre den sammen.

Slik fungerer det

Vi har fått installert en reklamemodul på vår nettside, OpplevEvje.no. Annonsene blir plassert automatisk inn i teksten i artiklene, og ute til høyre i stolpemenyen. Så rullerer de i løpet av døgnet, alt etter antall annonsører. Fra annonsene kan det lages lenker til bedriftspresentasjonene våre (hvis deres bedrift er kunde), til produktaviser eller til andre nettsider. Om dere tar en kikk på noen av artiklene på OpplevEvje.no, vil dere se hvordan systemet er og hvordan annonsene er utformet. Her kan det være plass til rene produktannonser, eller kanskje like gjerne meldinger eller informasjon deres firma ønsker å komme ut med til flest mulig i dagens uoversiktlige situasjon. Endringer i åpningstider, tilbud om utkjøring av varer og mulighet for netthandel kan sikkert være aktuelle temaer deres bedrift gjerne vil informere kundene om? Kanskje vil dere bare ha med firmaets logo og kontaktinformasjon, for å vise at dere er på hugget og drifter for fullt! Alt dette avgjør dere selvfølgelig selv. Om pågangen blir veldig stor, må vi kanskje «rasjonere» litt på plassen. Det kan for eksempel være at hver annonse står inne i én uke om gangen, eller på andre måter. Det er bare et teknisk spørsmål, som vi finner løsning på hvis «problemet» skulle oppstå.

Vi deler altså deres annonse gratis – ut JULI måned – mot noen enkle kriterier:

  • Det må være god kvalitet på annonsen som sendes ferdig til geird@agder.no
  • Annonsestørrelser:
    Liggende: 970px bred x 250px høy
    Stående: 300px bred x 300px høy
  • Filene må være JPG-filer og størrelsen må ikke være over 250 kB

Ønsker du annonse og trenger hjelp, kan vi også være behjelpelige med å lage selve annonsen. Men da vil det påløpe produksjonskostnader etter avtale. Et standard oppsett med annonse for PC og mobil vil koste kr. 490,- eks. mva.

Kontaktinfo OpplevEvje

Om dette skulle være i deres interesse, så ta gjerne kontakt. Av oss to nedenfor er det Leif Jørgen som er eksperten på markedsføring, så ring gjerne ham først. Er det meir praktiske spørsmål, kan nok Geir også svare. Inge Fredriksen er vår datatekniske ansvarlige, og er den som legger annonsene inn på nettsiden for oss.

Geir Daasvatn, geird@agder.no – mob 909 26 724

Leif Jørgen VerslandLeif.jorgen.versland@oppfrisk.no – mob 476 99 295

Del "Gratis annonsering på OpplevEvje.no"