Jan Oddvar Rysstad på Setesdal Bilruter 11. juli 2018. Foto: Geir Daasvatn

Gratis busstilbud fra Hornnes til Syrtveit tur/retur. Hva man får til med et positivt næringsliv!

I vårt arbeid med å få gjennomført Vannvittig Moro i 2018 på kort varsel, har vårt lille apparat måtte støtte seg til gode samarbeidspartnere. Flere er nevnt mange ganger før. Men nå har vi fått landet en veldig viktig brikke til for å gi et best mulig tilbud. Setesdal Bilruter!

Hjemmesiden til Setesdal Bilruter

Besøk i kontrollrommet

Vi har vært så heldige å få besøke trafikksjef Jan Oddvar Rysstad på kontoret hans hos Setesdal Bilruter på Evjemoen.

Det er rene teknologisentralen som møter oss på kontoret hans. Det er omtrent slik vi forestiller oss kontrollrommet på Gardermoen Lufthavn. Flere store skjermer blinker mot oss, med all slags informasjon om alle Bilrutas busser som er i trafikk rundt om på Sørlandet. Det er ikke lite informasjon som skal håndteres her hver dag. Det er et enormt system som kreves for å holde oversikten over alt som skjer i et så stort firma, med så mange busser i trafikk over hele Agder.

– Vi har sporing på alle busser, og kan følge med på trafikkbildet over alt hvor våre busser kjører. Dette gir oss en unik mulighet til å holde oversikt, og ikke minst gir det kundene en unik service og informasjon. Er det noen som lurer på noe i forbindelse med sin buss, så finner jeg svaret her, sier Jan Oddvar og peker på en av de mange skjermene han har kontroll på.

Han har jobbet i Setesdal Bilruter siden 2001, men overtok sin nåværende stilling som trafikksjef i 2014.

– Det er en utrolig trivelig plass å jobbe. Godt miljø blant de ansatte og ledelsen legger til rette for at alle skal trives. Jeg savner jo å komme meg ut på veien, men passer på å ta meg noen turer innimellom for å ikke glemme følelsen av å være der ute med gode kollegaer og kundene.

Jan Oddvar var ikke vanskelig å be da OpplevEvje kontaktet ham for hjelp til Vannvittig Moro. Dette ville de så klart hjelpe oss med. Vi fikk til en avtale om totalt 4 GRATIS bussreiser, to oppover fra Hornnes til Syrtveit på formiddagen og to hjem igjen til Hornnes på ettermiddagen. I tillegg kommer de vanlige rutene som går på samme strekningen.

Saken fortsetter under bildet

Veteranbussen til Setesdal Bilruter i Åraksbø 17. juni 2017. NB! Av praktiske grunner er det IKKE denne bussen som kjører rutene lørdag. Foto: Geir Daasvatn

Sjåfør i verdensklasse

Ikke bare får vi gratis buss, vi får også en sjåfør helt i ypperste verdensklasse til å kjøre den helt nye bussen.

– Vi har måttet stenge stasjonen på Hovden for å gi Vannvittig Moro høyest mulig kvalitet på våre tjenester. Det er selveste stasjonsmesteren på Hovden, Robert Jortveit, som er hyret inn til denne jobben, ler Jan Oddvar.

Vi i OpplevEvje er veldig takknemlige for at vi har fått sterkt subsidiert pris av Setesdal Bilruter til dette arrangementet. Vi kommer garantert tilbake med en egen sak om stasjonsmesteren fra Hovden som stilte opp som sjåfør for oss etter vi har møtt ham på lørdag.

Vi kommer nok også tilbake med mye mer om Jan Oddvar og de andre 350 på lønningslisten til Setesdal Bilruter i en butikkpresentasjon i løpet av 2018.

Takk til Setesdal Bilruter!

Del "Gratis busstilbud fra Hornnes til Syrtveit tur/retur. Hva man får til med et positivt næringsliv!"