Grilling i sentrum lørdag 5.12.

Det blir grillfest ved julebodene i Evje sentrum i morgen lørdag klokken 12–14. Her vil det være mulig å være med på å lage pinnebrød og grille pølser ved bålpannene. Her kan alle barn komme og være med. Det blir gratis pølser, og det er voksne som vil holde oppsyn hele tiden og hjelpe med å spikke grillspyd og passe på at ting foregår i trygge rammer.

Det er Anita Klausen som har fast plass i sentrum med sin bod «Den lokale bonden» som ønsker å lage litt stemning i sentrum i morgen. Det er hun som har kommet på ideen, og julekomiteen var ikke sen om å legge til rette for å få dette til.

Den smørblide og sympatiske kjøpmannen Olav Aas på Rema 1000 Evje var heller ikke vond å be da det kom henvendelse om sponsing.

– Det er klart vi må hive oss rundt å være med på slike gode tiltak. Det er gøy når det skjer noe, og ekstra trivelig når det kommer barna til gode, melder han.

Vi takker Rema 1000 for deres velvilje og positive innstilling til dette trivelige påfunnet

Det er alltid god stemning i sentrum. Evje er kjent for sin trivelige atmosfære, og det pleier å være veldig travelt i helgene. Vi håper mange vil benytte seg av tilbudet og være med på å skape en hyggelig lørdag rundt bålpannene.

– Det er kort varsel, men jungeltelegrafen og litt delinger på OpplevEvje så tror vi jo at det kommer noen mennesker, melder julekomiteen.

Det er heller ikke helt utenkelig at det vil komme enda flere slike gøye påfunn i løpet av julemåneden.

Nå er det også viktig å minne hverandre på smittevernreglene. Dugnaden er ikke over. Husk god avstand i butikkene, å vaske/sprite hendene ofte og å holde deg hjemme om du er syk.

Vi ønsker alle sammen en trygg og trivelig julehandel på Evje!

Del "Grilling i sentrum lørdag 5.12."