Komitéen bak tilstelningen var tirsdag 23. oktober på Europris Evje for å handle inn til festen. Europris Eve er én av mange gode støttespillere som gjør det mulig å arrangere alternativ halloween på Evje. Foto: Geir Daasvatn

HalloVenn på Evjetun

Onsdag 31. oktober kl. 17:00-19:00 er det HalloVenn og Kidsparty på Evjetun Leirsted i regi av Kirka.

31. oktober er en populær dag for mange barn, og den er blitt mer og mer populær i Norge. Det handler for det meste om å kle seg ut i forskjellige kostymer, desto skumlere jo bedre, og tigge etter godteri. Med ordene «knask eller knep» er det mange barn som får fylt opp godteposene. Tradisjonen stammer egentlig fra USA, og oppfatningen går ut på at magi og naturkrefter er på sitt sterkeste nettopp denne kvelden.
Mange liker dagen veldig godt, andre tar avstand fra den, noen syns det blir mye press og føler de må sende barna ut for at de ikke skal havne utenfor.

Et bra alternativ

Maria og Kirka inviterer til HalloVenn på Evjetun! Foto: Geir Daasvatn

Derfor har vi skapt et godt alternativ, og for sjette året på rad blir det arrangert «HalloVenn» i Evje og Hornnes. Det er som et karneval, der barna kler seg ut i et mer vennlig kostyme.

Fjorårets Kidsparty var en suksess! 200 barn i tillegg til mange voksne var innom Evjetun denne dagen. Det blir mange gøye aktiviteter med blant annet hoppeslott, ansiktsmaling, lage maske, kast på boks, tippeglass og mye mer. Det blir andakt av Kjell prest i grillbua og gratis pølser. Det er lotteri på inngangsbilletten, og selvfølgelig utdeling av masse godteri til barna. Vi håper mange barn opp til 13 år (og voksne) har anledning til å komme! Kle deg gjerne ut i et vennlig kostyme!

I år er vi også så heldige å få med oss alle konfirmantene i Evje og Hornnes, de vil være med på dette som et diakonalt arbeid i konfirmasjonstiden. Vi har også andre frivillige som stiller opp. Dette er vi veldig takknemlige for; vi hadde ikke greid det uten alle dem!

Gode støttespillere

Vi må også takke alle sponsorer som har støttet oss, for den velviljen dere viser når vi kommer rundt og spør etter støtte. Tusen takk til soknerådet, Evje og Hornnes SparebankEvje og Hornnes Sanitetsforening og Moisund bedehus for kjempeflott pengestøtte. Takk til Europris Evje for godteri og Sjarm, Tip Top, Alle TidersCoop Extra Evje og Intersport Evje for gevinster, Kiwi Evje som stiller med pølser og pølsebrød og Spisekroken som stiller med kakemenn. Vi hadde ikke klart å lage denne festen om dere ikke hadde støttet oss. Tusen tusen takk!!

Saken fortsetter under bildet

Komitéen bak tilstelningen var tirsdag 23. oktober på Europris Evje for å handle inn til festen. Europris Evje er én av mange gode støttespillere som gjør det mulig å arrangere alternativ halloween på Evje. Foto: Geir Daasvatn

Hjertelig velkommen!

Har du barn under 13 år er det et veldig godt alternativ å ta turen til Evjetun onsdag 31 oktober fra kl. 17-19. Vi håper å se mange barn, og vi som arrangerer gleder oss veldig. De som er utenbygds fra er også hjertelig velkomne, her er det plass til alle!

HalloVenn-hilsen fra Maria Gundine Berås Homdal

Del "HalloVenn på Evjetun"