Har startet Nangs Thai Massasje i det gamle biblioteket på Hornnes!

Bunsiri Nantha, Nang som hun kaller seg til daglig, bor sammen med Stein Uleberg på Nestun på veg nedover mot Hornnestangen og Hornnes Camping. Hun vil gjerne skape seg sin egen arbeidsplass, og har startet Nangs Thai Massasje i rommet som var folkebibliotek i gamle Hornnes kommune.

Spesialist på massasje med urter

Nang er utdannet i og driver med tradisjonell thai massasje. Hun har vært i mange land og utøvet yrket sitt, som Hong Kong, Malaysia, Russland og Vietnam. I Vietnam var hun lærer i faget. Hennes spesialitet er massasje med urter. Da vi var på besøk, viste vi nok litt for tydelig at dette forstod vi ikke så mye av. Da var det ikke bønn fra Nang sin side; vi måtte legge oss rett på benken og kjenne metoden på kroppen for å få en bedre forståelse for det vi skulle skrive om!

Massasje med urter er spesialiteten til Nang. Foto: Privat

Ett år i Norge

Nang har vært ett år i Norge. Hun er altså gift med Stein Uleberg. Det var ordfører Bjørn A. Ropstad som hadde æren av å vie det lykkelige paret i en høytidelig seremoni på kommunehuset. Nestun der de bor blei bygd av besteforeldrene til Stein rett før 2. verdenskrig.

Nang går på norskkurs på Voksenopplæringen på Evjemoen fire dager i uka. Det er bare en koselig liten sykkeltur på fem minutter hjemmenfra, over den gamle jernbanebrua. Hun har lært mye språk allerede, på den korte tida hun har vært i bygda. Hun er veldig arbeidssom, og har stelt i stand et virkelig forseggjort lokale til virksomheten sin i det gamle bolighuset ved Hornnestangen.

Timebestilling

Sliter du med vondt i nakken eller ryggen, kan Nang kanskje hjelpe deg, Selv mener hun bestemt at hun kan fixe hele kroppen din! Vi kan selvfølgelig ikke begi oss inn på å gi medisinske attester. Men at metodene til Nang kan fungere, er ektemaken Stein et omvandrende og levende eksempel på. Den forhenværende granslepp-spesialisten har vært ute for noen smeller i årenes løp, og er ikke en ung jypling lenger. Men han påstår at han er sprekere fysisk enn noen gang siden ungdomsårene!

Nang har under oppbygging sin egen nettside, nangsthaimassasje.no, der du etter hvert kan finne meir informasjon og telefonnummer for timebestilling. Før den tid kan du ringe mob 477 56 683.

Vi blei tatt veldig godt imot hos Nang og Stein, og ønsker lykke til med virksomheten. Men litt betuttet var vi også, da vi satte oss i bilen for å dra hjemover, og fikk følgende attest med på vegen:

– Det var mye galt med den gamle skrotten der!

Ved tidligere bedriftsbesøk har OpplevEvjes Leif Jørgen nesten blitt «avskiltet» hos optikeren. Nå var det Geir sin tur til å havne i «gapestokken». Foto: Privat
Del "Har startet Nangs Thai Massasje i det gamle biblioteket på Hornnes!"