Monica gleder seg til ei travel helg! Foto: Leif Jørgen Versland

Heilt vilt hos Monica på Unik i helga!

Vi har igjen vært ute på tur i den vakre bygda vår. Vi måtte jo sjekke trykket i sentrum, og ikke minst få vite litt mer om de heilt ville tilbudene på Unik. Det er tydelig at flere har fått med seg de veldige kuppene, for det vrimlet av mennesker i butikken da vi var innom.

Det er en smilende Monica Breive som tar imot oss. Hun er butikksjef på den unike butikken, og har vært ansatt siden 1. september.

– Jeg har jo jobbet med mennesker veldig lenge, men er ikke så kjent med butikkdriften. Jeg lærer noe hele tiden, og begynner å komme godt inn i det.

Vi føler oss veldig trygge på at med en slik positiv innstilling og glede over å lære noe nytt hele tiden, er det ikke lenge før den unge damen har full kontroll på alt som vil kreves for å drifte butikken videre.

Det er kanskje ikke alle våre lesere som er så godt kjent med butikken i sentrum. Den er en del av Setpro. Unik drives i samarbeid mellom Setpro AS og Evje og Hornnes kommune. Du finner den trivelige butikken i gata mellom Vitus Apotek og Oasen Blomster.                          

Du kan finne mer om Unik på deres Instagram.

Det er noen heilt ville tilbud på Unik denne helgen. Men først litt andre trivelige ting du kan oppleve på butikken under Heilt vilt. I morgen fredag blir det smaksprøver på den nye kaffien de har fått, nemlig Carlos Coffee. Du får også servert noe å bite i til den gode kaffien. Så er det ikke utenkelig at det er mulig å få seg en smaksprøve på lakris, sjokolade og te for de som er interessert i det. Liker du det du smaker på? Da er du heldig, for produktene får du selvsagt kjøpt i butikken.

Heilt ville tilbud

Så litt mer om tilbudene du finner i butikken denne helgen. Du får 20 % rabatt på alle varer i gave- og interiøravdelingen. Etter å tatt en runde i butikken kan vi jo røpe at her er det mye fint, som fort kan finne veien ned i en handlepose og hjem til en heldig eier. Kanskje havner den også under et juletre for de som er litt flinke til å tenke på det nå i oktober.

Butikken har også en rekke tilbud i inngangspartiet. Her finner du diverse varer som er satt med med minst 50 %.

Så er det jo det villeste til slutt. De har knallgode kjøp i klesavdelingen. Du får hele 10 plagg for kun 100 kroner! Billigere enn dette er det vanskelig å finne. Skal du handle tøy til barn, ja da blir det enda bedre. Her får du 10 plagg for en femtilapp!!

– Vi fyller på med nytt tøy jevnt og trutt gjennom alle dagene, så her kan det være lurt å stikke innom flere ganger i løpet av helgen, understreker Monica.      

Vi ønsker Monica og gjengen lykke til med Heilt vilt-arrangementet, og håper det blir masse folk innom dem i løpet av helgen. 

Lokale varer

Men før vi avslutter saken fra vårt besøk hos Unik, er det et par andre ting vi også må ta med oss. Visste du at Unik har en egen seksjon hvor det er utstilt lokale varer? Her kan nesten hvem som helst få plass til å selge sine egenproduserte varer. Er du interessert i dette, er det bare å ta kontakt med butikken. All omsetning går rett til produsenten, og Unik tar ikke noe provisjon eller leie av hylleplass. Dette er et kjempeflott tiltak som kan være til hjelp for flere små lokale produsenter. 

Kjøp din bedriftsjulegave på Unik

Unik tilbyr ulike gaveløsninger i forskjellige prisklasser. Du kan velge i mellom tre ulike prisklasser; det er gavepakke til 200 kroner, 500 kroner eller 750 kroner. Ved kjøp av flere gaver får du også gode rabatter. Ved kjøp av 10 gaver får du 10 %. Handler du derimot minst 20 gaver, ja da får du en rabatt på 15 %. Er dere en stor bedrift og bestiller 30 eller flere gaver, får dere en rabatt på 20 %.

Bestill innen utgangen av oktober dersom du ønsker gavene i begynnelsen av desember, og innen 15. november dersom du ønsker gavene rett før jul.

Kontaktinformasjon til Unik er: Monica Breive, telefon 902 46 779 eller mail monica@setpro.no.

Del "Heilt vilt hos Monica på Unik i helga!"