Heilt Vilt på Evje 2. og 3. oktober

Det jobbes utrettelig for å skape aktiviteter på Evje. Evje handel og serviceforening (EHS) har ikke fått samlet troppene enda for å oppsummere sommeren. Men likevel er det noen ivrige sjeler med Unni Abusdal i spissen som allerede er i gang med å planlegge aktivitet til høsten. EHS vil jobbe for en til handelsfest i starten av oktober, og inviterer til Heilt Vilt på Evje helgen 2. og 3. oktober.

Det skjer i høstferien

– Det er høstferieuke og potensielt mye folk i bygda. Derfor vil vi finne på noen sprell som gjør at de vil besøke butikkene våre, forteller Unni oss.

Det er altså hun som er leder for komiteen som skal jobbe frem konseptet. Målet er å skape en aktivitet som kan gjennomføres hver høst.

Unni er som vanlig ivrig og kreativ. Hun prater nesten på inn og utpust:

– Vi har fått en kjempesuksess med «Evje i 120» som arrangeres på vinteren. Vi tar utgangspunkt i det konseptet når vi nå skal utforme Heilt Vilt på Evje. Så er det høst og jakt så hvem vet, kanskje vi kan få til en kopling der.

Det er tidlig i planleggingen, og arbeidet er såvidt i gang. Men det er en engasjert komité som har fått ansvaret med å utforme det nye konseptet.

– Vi gleder oss til å presentere planene for medlemmene i EHS. Så er det viktig å understreke at dette er noe vi må skape sammen alle medlemmene. Det hjelper ikke om det bare er meg og Leif Jørgen, smiler hun.

Saken fortsetter under bildet

Unni og Leif Jørgen er topp motiverte, men resultatene kan bli enda bedre om alle er med! Foto: Geir Daasvatn

Engasjert og handlingsrettet handelsforening

Det ligger et årsmøtevedtak i bunn, og det er snakket om å skape noe litt ekstra slik at folk virkelig husker den spesielle helgen på Evje. Det er veldig gledelig at EHS hele tiden tenker ut nye påfunn, slik at Evje fremstår som en samlet enhet ut mot publikum og besøkende. Det har jo vi veldig troen på!

Vi følger spent med på utviklingen, og kommer garantert tilbake med mye rundt Heilt Vilt på Evje etter hvert som prosjektet og planene utvikler seg.

Del "Heilt Vilt på Evje 2. og 3. oktober"