May Klungeland (t.v.) og Bente Lien Stordal gleder seg til «ville» dager på Evje! Foto: Geir Daasvatn

Heilt Vilt på Evje 7.–9. oktober!

Det blir Heilt Vilt på Evje denne høsten også. Evje Handel og Serviceforening bestemte på medlemsmøte onsdag kveld at arbeidet med å gjennomføre Heilt Vilt på Evje fra 7.–9. oktober settes i gang umiddelbart.

Vi i OpplevEvje har vært så heldige å bli invitert til å dekke den gøyale handelsfesten. Derfor vil vi komme tilbake med mye mer om hva som skjer om ikke så veldig lenge. Vi vil også få gleden av å besøke flere butikker for å få en liten sniktitt på hva kundene kan vente seg av tilbud disse ville dagene.

Høsten er normalt sett en litt roligere tid på Evje. Det er slike stunt som dette som kan være med på å gi det lille ekstra, og gjøre at folk fra Vennesla, Kristiansand, Arendal, Setesdal og resten av regionen velger å ta turen til vårt trivelige sentrum.

Heilt Vilt på Evje ble arrangert for første gang i fjor, og nå vil butikkene invitere til fest igjen. Vi er stolte av den utrolige variasjonen av bedrifter vi har i kommunen. Vi er veldig stolte når vi får tilbakemelding fra besøkende som skryter av atmosfæren, servicen og alle de trivelige menneskene på Evje. Vi håper og tror at Heilt vilt på Evje vil gi flere anledning til å besøke vår trivelige og levende bygd.

For dere som er litt foroverlente, kan helga være en fabelaktig anledning til å sikre dere julegaver til veldig gode priser!

Fortsatt gjelder smittevernet

Det er tilbudene i butikkene som blir «ville» på Evje denne helga i oktober. Vi som beveger oss ute blant folk må ikke være ville, men tvert imot omtenksomme og hensynsfulle. Da bidrar vi best mulig for å hindre smitte av koronaviruset som fortsatt sirkulerer i samfunnet og på Sørlandet. Hold god avstand, vask hendene ofte, bruk desinfeksjonsmidlene som er satt ut. Følg smittevernrådene, og bruk ellers din vanlige gode forstand. Da er det trygt og trivelig å være på Evje, og vi kan alle kose oss med ei flott helg med masse lønnsomme og gøye tilbud i butikkene!

Del "Heilt Vilt på Evje 7.–9. oktober!"