Tommelen opp for Heilt vilt! F.v. Heidi Ose Madsen, Maya Madsen Tjølsen, Anne Grethe Ose og Tuva Kvitne på Spisekroken. Arkivfoto: Geir Daasvatn

Heilt vilt på Evje – kort oppsummert!

Det har gått en liten uke siden Heilt vilt-kampanjen til Evje Handel og Serviceforening (EHS) ble satt i gang. I år som i fjor er tilbakemeldingene fra butikken veldig positive. Det viser seg at når vi går sammen om å skape aktiviteter på Evje, ja da kommer menneskene også. Vi kan nok allerede nå garantere at det blir Heilt vilt på Evje neste år også.

Det er, og vil alltid være, store variasjoner i opplevelsen av slike felles arrangementer. Noen får kanskje en veldig boost i salget alle dager, noen har en bedre torsdag mens noen har mest på lørdag. Det er derfor noe vanskelig å måle den totale effekten for hver enkelt medlemsbedrift, særlig når de siste to høstferiene har vært av det litt spesielle slaget pga. pandemien. Den populære høstmarknaden på Bortelid ble også endelig arrangert igjen. Vi vet at her vrimlet det av mennesker, og noen valgte kanskje en dag eller to på Bortelid i stede for å handle på Evje. Det er mange variabler som kan påvirke besøk og omsetning. Det eneste som er helt sikkert er at når det skjer slike ville tilbud på Evje, ja da kommer det mye folk til Evje!

Styret i EHS er fornøyde med gjennomføringen og omtalen arrangementet har fått gjennom Setesdølen og OpplevEvje. Butikkene vi har snakket litt med melder om gode besøkstall og god omsetning. Ikke minst har mange blitt kvitt veldig mye av tilbudsvarene som var med på å gjøre helgen ganske så spinnvill. Vi er sikre på at mange av de besøkende gikk smilende ut av mange forretninger i løpet av den tre dager lange handlefesten.

Vi har dessverre ikke hatt kapasitet denne uken til å løpe rundt og snakke med hver enkelt bedrift. Men også vi i OpplevEvje har fått mange positive tilbakemeldinger fra en del av bedriftene som var med. Dette gleder oss veldig, og vi skulle gjerne nevnt hver enkelt. Det som derimot blir mest riktig her føler vi er rett og slett og ta den tryggeste varianten: Ingen nevnt og ingen glemt 😊

Jul på Evje kommer!

Det er svært gledelig at EHS vil bruke OpplevEvje sine tjenester når det skjer noe. Vi er selvsagt veldig takknemlige, og håper vi kan bidra også i fremtiden. Vi kan røpe allerede nå at vi til helgen vil slippe vår første sak som omhandler Jul på Evje! Her er det bare å glede seg.

Hos Lars Kile blir det garantert julestemning i 2021! Arkivoto 2019: Geir Daasvatn
Del "Heilt vilt på Evje – kort oppsummert!"