Heilt vilt på Evje!

Vi var så heldige å få overvære medlemsmøtet i Evje Handel og Serviceforening mandag kveld. Her fikk vi et lite innblikk i hvordan bedriftene har hatt det nå den senere tiden, etter en mildt sagt krevende start på året.

Stemningen er meget god når runden rundt bordet går, og medlemmene i foreningen skal fortelle litt om sommeren på Evje.

– Det har vært heilt vilt, forteller leder av foreningen Else Haugland på Dølen Hotel.

Dette virker å være å være gjennomgangsmelodien i alle bransjene som har møtt til medlemsmøtet. Det har rett og slett vært en eventyrsommer.

Høsten har også startet bra for mange, hører vi, og pilene peker oppover. Det ser ut som om mange ligger an til god vekst også etter at høysesongen er over. Det er utrolig gledelig å høre.

Felles profil fra Kyllingstad Design

Vi fikk også en ørliten innføring i hva Heilt vilt på Evje, som går av stabelen 2. og 3. oktober, egentlig dreier seg om. Her fikk vi se det flotte markedsføringsmateriellet som er laget av Cecilie Kyllingstad i Kyllingstad Design. Dette materiellet er ment til bruk av alle butikker. Mange kunne bekrefte allerede på møtet i går at det blir heilt ville tilbud i butikkene på Evje 2. og 3. oktober.

Vi kommer tilbake til mye mer om denne spennende begivenheten, etter hvert som vi får tilbakemeldinger fra bedriftene om hva de akter å stelle i stand. Frem til det ønsker vi alle sammen lykke til med planleggingen.

Så gleder vi oss enormt til å se livet som vil bli skapt på Evje denne helga!

Del "Heilt vilt på Evje!"