Hele bygda i 120 !

Det er moro å se den felles innsatsen som legges ned for å spre «Evje i 120»-budskapet.

Sentrum og butikkene er tapetsert med felles materiell. Arbeidet med profileringen er virkelig med på å sende et samlet budskap ut til besøkende og kunder. Det er plakater i alle butikker, og det er mange som har byttet profilbilde på Facebook. Det er klart at slikt gjør inntrykk, og skaper interesse langt utenfor kommunegrensene. Det med Evje i 120 er et nytt og spennende initiativ, som få mennesker på kort tid har klart å skape. Vi vet at det allerede jobbes med planer om hvordan et slikt konsept kan forbedres og videreutvikles. Det er skikkelig gøy med all den positiviteten man finner i Evje og Hornnes kommune nå.

Som vi har predikert mange ganger, står vi utrolig mye sterkere sammen enn om vi alle skal kave og streve hver for oss. Det er klart OpplevEvje-hjertet blir varmt med denne type gjennomføring hos handelsstanden.

Vi har tidligere omtalt at ikke alt gikk etter planen for vår del. Det kan du lese mer om her.

Sammen er vi unike

Selv om vi ikke har fått vært innom så mange butikker i forkant, så skal vi prøve å gi dere en liten oversikt fra butikkenes egne sosiale medier. Vi gjør oppmerksomme på at det er butikkene selv som styrer hva de legger ut. Vi har ingen påvirkning på innholdet. De bedriftene som ikke er på nett, får vi dessverre ikke meldt så mye spennende fra.  Vi håper selvsagt mange er aktive, og viser frem hva de har. Det kommer også en stemningsrapport i løpet av helgen, og en prat med noen involverte til uka.

Gøy med Setesdølen på nett

Ordfører Bjørn A. Ropstad er meget fornøyd med at redaktør Sigurd Haugsgjerd endelig har fått Setesdølen ut på verdensveven. Foto: Geir Daasvatn

Det er gledelig at vi har en lokalavis i Setesdølen som også har digitalisert seg. Det gjør at glade budskap fra Evje og Hornnes samt resten av Setesdal får en lengre levetid, og potensielt når mange flere besøkende og lesere. Du kan lese mer om Evje i 120, og se flere av spesialtilbudene til butikkene, på Setesdølen sin nettside                                                                                                           
Setesdølen har også en egen Facebookside som du kan følge .

Det som er felles for alle bedriftene og butikkene i Evje og Hornnes er noe vi kan være stolte av. Alle er kjent for en service utenom det vanlige og usedvanlig god atmosfære.

Vi begynner vår gjennomgang fra nord i sentrum

Heidi og gjengen på Spisekroken kan friste med god mat og en atmosfære som ikke finnes mange steder. Du kan se mer om hva de skal finne på her.

Rita hos Lars Kile er også klar for en helg utenom det vanlige og frister med gode tilbud.  Du kan se mer om hva de skal finne på her.

Evje Kiosk, eller Bua som er den mer naturlige talemåten på Evje, er selvsagt med. Kent kan friste med tilbud på ulike menyer med mat og drikke.  Du kan se mer om hva de skal finne på her .

Lenette på B-Beauty og Evje Sko & Tilbehør har mange jern i ilden. Hun tyvstartet litt med tilbudene, men utvalget er fortsatt stort og de er klare for fest. Du kan se mer om hva de skal finne på her eller her.

Lenette Bebe på Evje Sko & Tilbehør 27. juni 2018. Foto: Geir Daasvatn

Intersport Evje er kjent for sin unike kompetanse og ekstraordinære tilbud. Butikken er en av de heldige som har sin egen liten reklamefilm hos oss. Den kan du se her.

Du kan se mer om hva de skal finne på i helgen her.

Kjøkken og Hjem har noe for de aller fleste og er også i 120! Du kan delta i konkurranse og se mer om hva de skal finne på her.

Kleshjørnet og innehaver Monica har forberedt mange gode tilbud. Hun kan foruten flere supertilbud også friste med flere spennende vårnyheter. Du kan se mer om hva de skal finne på her.

Evje Optikk og de sprudlende damene gleder seg også til å tilby noe ekstraordinært denne helgen. Du kan se mer om hva de skal finne på her.

Du må bare bli i godt humør når du handler med slike jenter! Foto: Geir Daasvatn

Oasen Blomster kan friste med utrolig mye mer enn bare blomster. Er du glad i pynt og interiør, kan det være verdt en tur innom her. Du kan se mer om hva de skal finne på her.

Litt gjemt bak Oasen Blomster finner du noe helt unikt! Her ligger nemlig butikken Unik. Butikken er drevet av Setpro, og kan friste med stort utvalg innenfor mange kategorier. Du kan se mer om hva de skal finne på her.

Sentrum syd

Sport Outlet har fått en ny flott fasade, og gleder seg til festen i dag. Hva du kan gjøre av kupp og gode kjøp hos dem kan du se mer om her.

Fargerike Evje er virkelig med og fargelegger Evje med sitt engasjement. Damene har et strålende humør, og er aldri vanskelige å be når noe skjer. Her finner du konkurranser og varierte tilbud i butikk. Du kan se mer om hva de skal finne på her.

Foto: Geir Daasvatn

Garn og Lysstua sør i sentrum er en skattekiste for mange. Her finner du varierte tilbud både annonsert på Facebook og i butikk. For kompetanse, service og gode kjøp på garn og tilbehør anbefaler vi en tur innom. Du kan se mer om hva Marianne skal finne på her.

Stylt og Unni er en av pådriverne for Evje i 120, og er kjempeklar. Hun forteller at butikken kliner til, og vil bugne av tilbud og noen skikkelig drømmekjøp med utrolige rabatter. Du kan se mer hva Stylt skal finne på her.

Sjarm Evje kliner også til fra sine lokaler helt nord i Sentrumsbygget. Her finner du tilbud på alt fra klær, sko, vesker og sminke. Her finnes det mye både til han og henne. Du kan se mye mer fra Sjarm her.

Floriss Evje er også helt i 120! De har en rekke gode tilbud på stort utvalg blomster og snitt. De har også gode rabatter på potter. Du kan se mer om åpningstider og tilbud her.

Norli Evje er en nødvendig stopp for mange når de er i Evje sentrum. Damene på «bokhandelen» er viden kjent for sine mange påfunn, gode kunnskap og enorme service. De er selvsagt på plass med gode tilbud under Evje i 120. Du kan se mer om hva de skal finne på her.

Dølen Hotel kan være den perfekte avslutningen etter en runde i sentrum. Det er et historisk sus over det fantastiske hotellet nede ved bredden av Otra. På Dølen får du servert opplevelser og mat i absolutt verdensklasse. Du kan bli bedre kjent med Dølen og se mer om hva de skal finne på her.

Vi drar sørover til Verksmoen

Vi beveger oss fra sentrum og et lite steinkast ned til Verksmoen. Her finner vi også flere medlemsbedrifter som er helt i 120, og virkelig klare for vinterferie og handelsfest.

Byggi Evje vet å markere seg når det skjer noe. og er ikke redde for å lage liv og røre. De er også med på moroa og har flere spesialtilbud fra i dag. Du kan se mer om hva de skal finne på i helgen her.

Maskinsalg noen meter sør for Byggi er også nå fullverdig medlem i handelsstanden. Du kan se mer om hva gutta på Maskinsalg finner på med å følge dem her.

Egil Bjorå på YX Evje 11. september 2018. Foto: Geir Daasvatn

 YX Evje er også medlem i handelsstanden. Egil og gjengen på YX har foreløpig holdt kortene tett til brystet. Du kan finne ut mer om hva gjengen på YX finner på med å følge dem her.

Rema 1000 er den eneste av dagligvarebutikkene i bygda som er aktivt med i handelstanden. Det er gøy at Olav og gjengen på Verksmoen ser verdien i den felles innsatsen som legges ned for å få til noe. Du kan lese mer om Rema 1000 og deres tilbud her.

Europris Evje forteller oss at de snart har priset ned hele butikken for å delta på moroa. Her får du kjøpt alt fra radio, klær, stoler og bord til 120 kroner. For Europris sine tilbud anbefaler vi en tur innom her.

Vi ønsker dere alle sammen lykke til, og håper på mye handel og god stemning!

Del "Hele bygda i 120 !"