Butikksjef Tonje Kirkholm Skauen og Europris Evje ordner gevinstene til skattejakten! Foto: Leif Jørgen Versland

Hele Norges julebutikk tar ansvar for skattejakten!

Det er ingen hemmelighet at Europris Evje under tidligere ledelse har likt å kalle seg for julevarehuset i Setesdal. Utvalget av julevarer i den svære butikken er enormt, og her vil garantert de fleste komme ut med mye mer enn de egentlig planla. Derfor er det med stor glede vi kan fortelle at Tonje og gjengen på Europris tar ansvar for gevinster til årets skattejakt. Gevinstene er en av Europris sine absolutt mest solgte varer, så denne vet vi kommer til å falle i smak. 

Du vil også finne en av bokstavene til løsningsordet i den flotte julebutikken på Verksmoen 😉

Det er nemlig hentet 150 julesokker som er proppet av masse julegodt som garantert vil falle i smak. Denne sponsingen gjør at det er mulig å finne på enda litt flere aktiviteter i løpet av julehandelen. Men det får vi komme tilbake til når det nærmer seg. 

– Det er veldig gøy å kunne bidra til slike positive ting for barna, sier en smilende butikksjef.

Det vi synes er enda gøyere er at vi i morgen kan komme med enda en gladsak fra Europris Evje som potensielt kan gi enorm verdi for lokale lag og foreninger som ønsker å tjene inn litt penger til sin organisasjon, helt kostnadsfritt. Men vi får ta en gladsak av gangen, for nå skjer det veldig mye moro på Evje.

EHS står bak «Jul på Evje»

Det er Evje Handel og Serviceforening (EHS) som har ansvaret for julegata. Det er medlemmene i foreningen som sørger for julebodene, skattejakt og enes om åpningstider når det er noen begivenheter. Hovedansvaret for «Jul på Evje» har foreningens styre. Vi har vært så heldige å få en liten prat med en del av dem. De utrykker stor begeistring for Europris sin sponsing til den spennende skattejakten.

– Vi har mange rause medlemmer i EHS! Det er utrolig viktig for at vi kan få til slike gøyale ting, som er gratis å delta på. Det synes vi jo er ekstra stas, at alle kan få lov å være med. Så vi retter en stor takk til Europris Evje.

Ikke minst er vi avhengige av litt frivillighet også siden ingen i foreningen har noe lønnet stilling. Her har Frivillighetssentralen tatt på seg gjennomføringen av selve skattejakten som du kan lese mer om i vår artikkel fra i går. 

Det er bare å glede seg og henge med, for det kommer mye gøy fra oss i OpplevEvje om JUL På EVJE.

Del "Hele Norges julebutikk tar ansvar for skattejakten!"