Hva skjer med Vannvittig Moro 2019?

Vi startet arbeidet med OpplevEvje i fjor vinter. Bakgrunnen for prosjektet var å formidle og synliggjøre bedre all den fantastiske aktiviteten som skjer i den flotte heimbygda vår. Derfor er det med noe tungt, men håpefullt hjerte vi lager denne saken om fremtiden til Vannvittig Moro-festivalen.

Vi har egentlig vært innstilt på å dra i gang og organisere gjennomføringen også i år, slik at Vannvittig Moro skulle gjennomføres i juli på elva nede ved Furuly. Vi startet flere spennende forprosjekter, og har hatt med oss mange kloke hoder på idémyldring og mange forslag på hva som måtte til for å gjennomføre et slikt arrangement. Datoen er egentlig satt. Men det er nå slik at dette OpplevEvje-prosjektet vårt drar oss ut inn i litt ukjent og variert terreng, og vi er travle mennesker som ikke har veldig mye tid til overs. Vi ønsker å formidle så mye som mulig av det som skjer, og har dessverre ikke tid eller anledning til å være et eventbyrå ved siden av alt det andre.

Et nytt, travelt prosjekt har dukket opp

Det ser også ut som vårt i utgangspunktet lille prosjekt får en utrolig travel sommer, med et nytt prosjekt som virkelig vil gi store ringvirkninger og enorm vekst. Vi kommer selvsagt tilbake med mye mer om dette når alle formaliteter er på plass, og det er bare å glede seg!

Vi håper Vannvittig Moro kan bestå

Havfruen stiller nok opp igjen, hvis bare noen kan tenke seg å dra festivalen i gang! Foto: Geir Daasvatn

Vi har et klart ønske om at Vannvittig Moro ikke skal forsvinne fra arrangementskalenderen for sommeren 2019. Vi vil selvsagt formidle og markedsføre etter beste evne; både før, under og etter arrangementet. Vi ønsker å være en hjelpende og støttende part i dette. Vi er imidlertid i akutt mangel på noen som kunne tenke seg å jobbe litt med Vannvittig Moro, og ta på seg en sentral rolle i gjennomføringen.

Se video fra Vannvittig moro 2018 her.

Vi er veldig trygge på at næringslivet i bygda er med på å sette en ekstra spiss på helgen, med Vannvittige tilbud og andre stunt som vil være med å gjøre helgen noe annerledes og spesiell på handel og aktiviteter.

Ikke midler, men masse utstyr!

Vi fikk dessverre ingen arrangementstøtte for 2019, så det må økonomisk sett bygges temmelig fra bunn med lite midler. Det finnes derimot mye utstyr som kan lånes, og det er gode muligheter for solide inntekter ved andelotteri. Det er flere som vil være med og bidra både med kompetanse, ideer og noen ledige hender. Men bygda står ovenfor ett av de travleste årene i Evje og Hornnes sin historie, så belastningen på frivillige lag og organisasjoner er veldig stor.

Noen som føler seg kallet?

Det er synd hvis all den fenomenale moroa i 2018 skal bli stående igjen som det siste vi såg til Vannvittig Moro på Evje. Foto: Geir Daasvatn

Tiden – og kreftene – strekker dessverre ikke helt til for at vi kan få til å gjennomføre dette. Vi håper derfor at noen vil ta opp stafettpinnen og videreføre denne morsomme folkefesten. Kunne DU tenke deg å ta en aktiv rolle i Vannvittig Moro 2019? Kjenner du noen vi kan henvende oss til for å få gjennomført dette?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på vår Facebookside.

Del "Hva skjer med Vannvittig Moro 2019?"