Jamshid vant i Danmark!

Det var en utrolig imponerende seier i Danmark av Jamshid Nazari lørdag kveld. Han bokset sin sjette proffkamp, mot en motstander med mye mer erfaring og en skremmende profesjonell seiersrekke. Det er utrolig sterkt at Jamshid fortsatt er ubeseiret etter lørdagens oppgjør mot Oszkar Fiko fra Ungarn med hele 17 knockout på samvittigheten.

Det var en jevn og uhyre spennede kamp, hvor det ble landet noen skikkelig tøffe slag fra begge boksere. Intensiteten og spenningen var til tider nesten for mye av det gode. Lenge virket Fiko mer sliten enn vår venn, og hadde tydelig stor respekt for Jamshid og det lignet i perioder på en brytekamp hvor han gikk i kroppen og låste for å unngå slagene til sin motstander. Det gjorde også at han fikk poengtrekk, som igjen førte til en fortjent seier for vår mann fra Evje.

Jamshid spredde budskapet om Evje vidt omkring i verden lørdag kveld! Foto: Privat

Stolte, ydmyke og takknemlige fikk vi tidligere denne uken melding av vår gode venn Jamshid Nazari. Han lurte på om det var noe sted å få tak i logoen til OpplevEvje så han kunne trykke den på kamp-shortsen sin. Det er snakk om ett profesjonelt stevne som blir både tv-sendt og spredd over hele verden, så noe forfjamset fikk vi gjort den tilgjengelig for trykk. Jamshid har vært så raus at han bruker en av de beste reklameplassene og trykket logoen til OpplevEvje helt kostnadsfritt. Vi er selvsagt helt fra oss av begeistring og utrolig takknemlige. Vi hadde nok aldri fått til noe slik med de budsjettene vi har å jobbe med. Jamshid forteller oss at det er bare hyggelig å gi noe tilbake til Evje som han har så mange gode minner og vennskap fra.

Vi var heller ikke den eneste synlige aktøren fra Evje. Lars Kile AS hadde en fantastisk reklameplass bak på shortsen.

Vi har også tidligere i sommer hatt besøk av den sympatiske bokseren på Infosenteret. Han kom innom for å hilse på sin tidligere norsklærer Rita Flottorp. Jamshid er blitt en godt kjent proffbokser, og er en veldig tøffing i ringen. Men han er en utrolig stillferdig og sympatisk mann ellers. Han kom til Norge som flyktning fra Afghanistan, og bodde på Evje før han flyttet til Kristiansand for å satse for fullt på boksingen. Tobias og Anders var heldige og fikk lov til å bli med på et bilde med Jamshid.

Stort å få møte Jamshid! Foto: Geir Daasvatn

Vi gratulerer med en fantastisk godt gjennomført kamp, og legger med en aldri så liten video fra da Leif Jørgen noe motvillig besøkte Jamshid i boksestudio i Kristiansand for et par år siden. Da jobbet de for å få Versland i form, men vi konkluderer kjapt med at de lykkes ikke helt. Trivselsvekten til hobbyskribenten vår er nok fortsatt noen vektklasser for høy.

Vi heier på deg Jamshid, og igjen tusen takk for at du tok OpplevEvje ut i verden. Vi vil selvsagt gjøre alt vi kan for å formidle dine fantastiske prestasjoner til alle de som heier på deg hjemme i Setesdal, og resten av verden for den saks skyld. Igjen tusen tusen takk, og vi gleder oss selvsagt til å følge deg videre. Kanskje må det lille apparatet være ringside neste kamp?

Del "Jamshid vant i Danmark!"