Jul på Evje

Jul på Evje

Jul på Evje 2048 1370 Geir Daasvatn

Evje driver og rigger til julehandel, og både vi i OpplevEvje og handelsnæringen ønsker å vise frem alt det positive og flotte som skjer i bygda. Flere av butikkene er veldig flinke til å pynte med lys, og sentrum er et vakkert syn i juletida. Er du nysgjerrig på hva som skjer; følg oss på vår Facebookside. Vi anbefaler deg også å følge handelstanden sin Jul på Evje-side. Vi skal alle gjøre så godt vi kan, men vi trenger også din hjelp. Bruk taggene #opplevevje# og #julpåevje# om du tar bilder eller video i jula, slik at kanskje enda flere kan få glede av din opplevelse.

Det offisielle programmet

Du kan se hele programmet for julehandelen på Evje nederst i saken. Men aller første post på det offisielle programmet nå, er tenning av julegata i Dåsnes torsdag 29. november klokken 18.00. Se mer om hva som skjer i Dåsnes i vår aktivitetskalender.

Fredag 30. november klokken 17.00 er det julegateåpning på Evje.

Så må vi jo ikke glemme åpningen av Julekrysset på Hornnes. Det skjer lørdag 1. desember klokken 17.00. Du kan lese mye mer om det på Facebooksiden til Kjell Rune og Ruth.

 Handle på Evje, vinn 20.000 kroner!

Tradisjonen tro er den etter hvert så velkjente 10-Shopperen en del av medlemsbedriftenes tilbud i julemåneden desember. Handler du for 300 kroner eller mer hos 10 av handelsforeningens medlemsbedrifter i tidsrommet 30. november – 22. desember, er du med i trekningen av flotte premier. Du kan begynne å få stempel allerede på fredag.

Skap din egen salgsarena på Evje

Denne kan bli din en hel dag for bare en hundrelapp! Foto: Geir Daasvatn

Det er også i år muligheter for å leie julebodene i Evje sentrum. Her har du mulighet til å skaffe deg en egen salgsarena, om du har noen produkter å selge.

– Vi legger til rette med ved, bålpanne og strøm i bodene. Så det er egentlig bare å ta med produktene dine og gjøre klar for salg. Noen selger strikketøy, andre bilder, lokal mat, fuglenek, vafler og lignende. Variasjonen i fjor var stor, og alle er velkomne til å leie, forteller en entusiastisk Emma Kristine Leesland som er ansvarlig for denne delen av julearrangementet på Evje.

Bodene koster 100 kroner å låne pr. dag. Det er stor rift om de beste salgsdagene, så det kan lønne seg å være tidlig ute med å booke dag. Bodene er åpne for utleie hele desember.

Du kan bestille julebod ved å sende mail til Emma Kristine på emma@setpro.no. Skulle du ha problemer med mail, kan du også ringe eller sende sms på 957 00 974.

Vi ønsker alle samme lykke til, og gleder oss til å se Evje lyse opp frem mot jul!

Juleprogrammet på Evje i 2018.

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!