Julebodene på plass i sentrum!

Julebodene på plass i sentrum!

Julebodene på plass i sentrum! 2048 806 Leif J. Versland
Det nærmer seg Jul på Evje, og det foregår en hektisk aktivitet i kulissene. Både i julekomiteen og hos andre gode hjelper som bidrar til å få ting på plass.

Mandag kveld hadde julekongen Kjell Rune Strømstad fått hyret inn de solide karene i Indre Agder Transport til å få på plass julebodene i Evje sentrum. Det var som vanlig et solid stykke arbeid som ble utført, og bodene kom kjapt og effektivt på plass. IAT har en stor maskinpark, og kan frakte det meste. Unge Strømstad var strålende fornøyd!

IAT har utstyr som passer for alle oppdrag! Foto: Leif Jørgen Versland

Nå gjenstår litt arbeid med å finpusse bodene. Det er elever ved Evje Folkehøgskole som er hyret inn for å gjøre den jobben. Bodene skal males og virkelig klargjøres til julegateåpningen fredag 13. november.

– Vi har fått mulighet til å oppgradere bodene i år. Det er mye takket være velviljen fra folkehøyskolen sin side og ikke minst Monter på Evje. De sponser med maling og utstyr slik at jobben kan bli gjort. Dette er vi veldig takknemlige for, melder julekomiteen til Evje Handel og Serviceforening.

Annonse

Bodene kan leies av privatpersoner eller lag og foreninger i perioden 13. november frem til jul. Hvordan du kan sikre deg en bod i Evje sentrum i julestria, kan du lese mer om litt senere i dag.

Vi gleder oss til Jul på Evje!

Vi gleder oss til julestemning i sentrum! Bildet er fra julegateåpningen i 2019. Foto: Geir Daasvatn

UTVALGTE BEDRIFTER FRA BEDRIFTSOVERSIKTEN

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!

    X