Vannvittig Moro 27. juni 2015. Foto: Geir Daasvatn

Kjell Rune maner bygdefolket til å stille opp for å lage Vannvittig Moro folkefest lørdag!

Den lokale Reodor Felgen, Kjell Rune Strømstad i Kjetsåkrysset på Hornnes, som ble 40 år lørdag 7. juli 2018, maner lokalbefolkningen til å delta for å skape folkefest.

– Nå må bedrifter og vennegjenger få fingeren ut og få meldt på en båt til padlingen til lørdag! Alle vil ha aktiviteter og noe som skjer hele tiden, men av og til må vi faktisk bidra selv til at det skal skje noe! Vi kan ikke bare sitte å forventet at noen andre ordner opp. Vi må alle være med å skape det Evje og Hornnes vi ønsker. Fullt av aktivitet, muligheter og moro for oss fastboende og de besøkende. Det blir ikke folkefest uten folk!

Kjell Rune Strømstad 2018. Foto: Geir Daasvatn

Julehuskongen er usedvanlig streng i tonen, men med det sedvanlige glimtet i øyet. Selv har han vært med å sette Evje på kartet med sitt Julehus på Hornnes. Det er kåret til Norges fineste, og har vært i flere riksdekkende medier. Så Kjell Rune vet hva som må til for å få engasjement og omtale.

– Det er hardt arbeid, men jeg kan ikke vente at ting bare skal falle ned fra himmelen og så er det greit. Jeg er heldig som har god dialog med flere næringsdrivende, og har fått inn gode sponsorer så jeg har god støtte på den biten. I heimen har fruen også tatt stort ansvar. Men ho er jo like galen som meg, så ting blir bare større og større. Det er bare å glede seg til årets utgave!

Roterende kosebu

Tonen er spøkefull og god, med mye smil og latter når vi besøker paret i den nye «kosebua» i hagen deres. Kosebua er selvfølgelig preget av Kjell Rune sin oppfinnsomhet og kan faktisk roteres slik at du alltid sitter i sola.

– Er jo kjedelig om jeg bare hadde satt opp noe som alle andre har, smiler han lurt.

Vi kunne snakket mye om mangt med Kjell Rune og Ruth. Men det får vi garantert masse tid til når det nærmer seg jul, og OpplevEvje starter sin dekning av Julehuset sine forberedelser og åpning.

Nå nøyer vi oss med å gjenta budskapet fra den aktive lokalpatrioten:

MELD DERE PÅ PADLINGEN PÅ TROLLAKTIV OG VÆR MED PÅ FESTEN!

Påmelding til padlekonkurransen skjer her

Vannvittig Moro på festivalen i 2015! Foto: Geir Daasvatn
Del "Kjell Rune maner bygdefolket til å stille opp for å lage Vannvittig Moro folkefest lørdag!"