Knallgøy boklansering med Kystmat-gjengen!

Det var damene på Norli Evje som på lørdag under Evjedagene kunne ønske velkommen til en boklansering utenom det vanlige. De var så heldige å få besøk av TV-kjendisene og trioen som utgjør innholdet i boka Kystmat. Nemlig Margit Dale, Trond Moi og Rune Andersen. Det ble en skikkelig folkefest utenfor lokalene til Norli.

Det var noen spente damer vi fikk være med under forberedelsene til den store begivenheten. Vi var selvsagt også til stede da kjendisene entret scenen. Det ble en god, gammeldags folkefest i Evje sentrum!

Det var mange som ville sikre seg en signatur i Kystmat-boka! Foto: Leif Jørgen Versland

Det var noe problematisk å telle publikum, skrive notater og samtidig passe en litt vilter og lei 4-åring under selve seansen. Så det er lite ordrette sitater å finne i denne saken. Men stemningen var ikke vanskelig å ta inn over seg og bli glad av. Det måtte være rundt 200-250 mennesker som hadde funnet veien til Kystmat-festen hos Norli. De fremmøtte fikk servert litt historier og fakta rundt arbeidet med boken. Det var mange røverhistorier, og da Rune Andersen parodierte en setesdøl som spiste endetarmen på en sau gynget nesten asfalten på parkeringsplassen av latteren fra publikum. Det var slettes ikke den eneste gangen folk kniste og lo av hva som ble fortalt på scenen. De som har sett på programmene på TV, kan jo selv tenke seg når disse menneskene drar ut høydepunktene og festlighetene de har opplevd sammen.

Ikke bare ble tilstelningen en publikumssuksess; det ble også mange som fikk med seg en signert bok og/eller flotte bilder med de vennlige profilene. Her var det hjerterom og utrolig god stemning gjennom hele opplegget.

Så var det om det utgjorde noe for salget på Norli denne dagen? Ut fra meldinger fra Sigrunn og køen som sto nesten ut til parkeringsplassen, kan vi bekrefte at dette gjorde dagen noe annerledes. Bokhandelen omsatte for godt over 30.000 kroner bare av denne ene boken på kort tid på lørdag! Det er intet annet en utrolig imponerende. Både at de får gjengen på besøk, men også klarer å omgjøre anledningen til slikt et fabelaktig salg. Vi er stolte og glade for at vi fikk gleden av å være med på moroa.

Vi må nok innom Norli enda en tur i løpet av uka for å handle litt kart for å bedre tilbudet på Turistinformasjonen. Men i tilfelle de ikke har tid til en liten prat mellom kundene, vil vi allerede nå gratulere med et flott arrangement. Ikke minst ønsker vi de blide damene en fabelaktig sommer. Det er litt ekstra gøy å handle på Evje!

Del "Knallgøy boklansering med Kystmat-gjengen!"