Isaac Daasnes, Rødt, på valgkampmøte på Evjeheimen 2. september 2019. Foto: Geir Daasvatn

Kommunevalget: Isaac Daasnes, Rødt

Isaac Daasnes (21) er partiet Rødt sin 1. representant til kommunestyrevalget i Evje og Hornnes mandag 9. september 2019.

Isaac er født på Evje, og bor på Grenjå i dag. Men i endel år, fra han var tre til tolv år, bodde han på Lisleherad, et lite stykke nord for Notodden. Han bodde to år på Flekkerøya i Kristiansand mens han gikk elektrofag, og så videre på data og elektronikk ved Kvadraturen Skolesenter. Nå er han i ferd med å fullføre den utdanningen, som dataelektronikkerlærling ved Setesdal IKT. Der har han litt av ansvaret for at alt av kommunal IKT fra Iveland til Bygland skal gå så smertefritt som mulig.

Isaac har også en deltidsjobb på Power hvor han er noen helger og ferier, og i tillegg er han støttekontakt gjennom habiliteringstjenesten.

Om interessen for politikk forteller han sjøl:

– Jeg har vært involvert i politikken en stund, men da på ungdomsnivå. Jeg satt to år i styret til Evje og Hornnes AUF, ett år i fylkesstyret til Agder AUF og to år i Kristiansand AUF. Jeg var alltid den «rødeste» i gruppa. Så etterhvert fant jeg meg bedre til rette i Rødt. Her var jeg medlem i to år, før jeg var med på å stifte et lokalt partilag for Setesdal.

Kilde: Opplysninger gitt av Isaac til Geir Daasvatn

Del "Kommunevalget: Isaac Daasnes, Rødt"