Jan Erik Johannessen, SV, på valgmøte på Evjeheimen 2. september 2019. Foto: Geir Daasvatn

Kommunevalget: Jan Erik Johannessen, SV

Så er turen kommet til Jan Erik Johannessen, Sosialistisk Venstreparti sin 1. kandidat til kommunestyrevalget i Evje og Hornnes mandag 9. september 2019. Han er den siste av 1. kandidatene vi presenterer veldig kort, på de i alt åtte partilistene som vi kan stemme på når valgdagen snart er der.

Jan Erik er født i 1965. Han er en ekte Londskråge, og altså fra Kristiansand. Han er lærer på Setesdal videregående skole på Hornnes, har hovedfag i engelsk og underviser i engelsk, norsk, historie og religion. Han bor i Bakkemoen.

Etter tiden i Kristiansand, var Jan Erik lærer i Sauda i 15 år. Her var han også med i det lokale SV-laget. Han kom til Evje i 2012. Da Håvard Pedersen Flattum ville starte opp et nytt lokallag for SV i Evje og Hornnes, var det naturlig for ham å engasjere seg i det arbeidet.

Det er ikke så mye vi kan få med i disse lynpresentasjonene. Men da vi møtte Jan Erik for en kort prat på SV sin stand i Evje sentrum i formiddag, snappet vi ihvertfall opp at han er en ivrig fotograf og ikke minst sportsfotograf. Det er jo søt musikk i våre ører.

– Jeg trives veldig godt på Evje, og på den fine arbeidsplassen min på gymnaset nede på Hornnes, avslutter han før vi skiller lag.

Kilde: Opplysninger gitt av Jan Erik til Geir Daasvatn i samtale 7. september 2019

Del "Kommunevalget: Jan Erik Johannessen, SV"