Kommunevalget: Morten K. Haraldstad, KrF

Det er spennende kommunevalg i Evje og Hornnes mandag 9. september 2019. Uansett politisk ståsted, oppfordrer vi alle til å bruke stemmeretten sin og være med og påvirke hvem som skal styre kommunen vår de neste fire årene.

Hele åtte partier stiller valglister ved dette valget. Kristelig Folkeparti har Morten Haraldstad (f. 1982) som 1. kandidat. Bjørn A. Ropstad gir seg som ordfører, etter 20 år som øverste tillitsvalgte i kommunen. I og med at Evje og Hornnes har vært en KrF-bastion i 20 år, er det nok ganske sannsynlig at Morten vil være vår nye ordfører etter valget. Men det avgjør DU som bruker stemmeretten din.

Morten er lektor ved Evje ungdomsskole. Han har arbeidet i kortere tid ved alle grunnskolene i Evje og Hornnes kommune. Han gikk på Hornnes videregående skole og studerte deretter historie, samfunnsfag og statvitskap ved HiA, og arkeologi og tok en mastergrad i historie ved Universitetet i Bergen. Praktisk-pedagogisk utdanning tok han ved Universitetet i Agder.

Ved valget i 2011 kom Morten inn i kommunestyret for første gang. I perioden 2011-2015 var han medlem i plan- og bygningsrådet. I 2015 ble han gjenvalgt, og i perioden 2015-2019 har han vært leder av Levekårsutvalget.

Morten bor i Krossen og er gift med Eli Anne Haraldstad.

Kilde: Artikkelen om Morten på Setesdalswiki

Del "Kommunevalget: Morten K. Haraldstad, KrF"