Lantz Auto inn i bedriftsregisteret!

For en ukes tid siden var vi så heldige å få lov å besøke den spreke 60-åringen på Verksmoen. Vi snakker selvsagt om Lantz Auto AS som vi har fått gleden av å få inn i bedriftsoversikten.

Det er Bente Rasmussen og Siv Høiland hos Lantz Auto som har vurdert og diskutert att og fram. Heldigvis landet de på at det kan være kjekt for alle parter å hive seg med på OpplevEvje, og forhåpentligvis få en enda større plattform for å nå ut med nyheter, arrangementer eller andre spennende saker de ønsker formidle til verden. Det gleder oss ekstra mye at vi nå også får mulighet til å dokumentere og ikke minst delta i den store 60-årsfeiringen som kommer i løpet av høsten.

Trivelig og travelt

Gutta løper att og fram; noen skrur, noen tester biler, noen må ut på bergingsoppdrag, telefoner ringer i alle retninger. Det er for å si det forsiktig en utrolig aktivitet på verkstedet. Kunder kommer inn hele tiden, enten for å bestille time, hente bil, eller rett og slett bare spørre om noen tekniske ting vi utsendte fra OpplevEvje ikke skjønner så mye av. Derfor lar vi det ligge.

Lantz Auto har tipp topp utstyr for alle oppdrag. Foto: Geir Daasvatn

Det blir veldig tydelig for oss at damene som tar imot på Lantz Auto har stålkontroll på det meste som rører seg. De lar seg ikke stresse, og ber oss hyggelig bare vente litt mens de ekspederer kunder og sender noen ut på oppdrag for å få samlet de ansatte til et aldri så lite bilde for å forevige det trivelige besøket. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er rimelig mannsdominert på verkstedet. Her er det generasjoner med kompetanse og en utrolig bredde i tilbud og tjenester. Dette kan du selvsagt lese mer om i selve bedriftspresentasjonen, som nå er klar og publisert i registeret vårt på OpplevEvje.no.

Vi ser på gjengen på bildet; fulle av fett, olje og alt annet som hører med til et bilverksted. Når vi ser rundt oss blir vi rett og slett ganske så imponerte, av både systemet som råder og ikke minst renholdet på verkstedet. Selv om det ramler inn nytt arbeid hele tiden mens vi er der, ser verkstedet nesten nytt ut. Her er det tydelig fokus på at det skal være reine og gode arbeidsforhold.

Vi bøyer oss i støvet – som vi ikke fant! – og takker ydmykt for tiden vi fikk lov til å oppta hos den humørfylte gjengen hos Lantz. Du kan som alt nevnt lese meir om bedriften i bedriftsoversikten. Så kommer vi selvsagt tilbake med mye meir herfra når det blir kake og fest en gang senere ut på høsten.

Takk for tilliten og velkommen på laget! 

Del "Lantz Auto inn i bedriftsregisteret!"