Rita Kile og Nato Teckleab hos Lars Kile AS er én av de mange flotte bedriftene som har en markedsføringsavtale med oss. Foto: Geir Daasvatn

Lars Kile – Særegen innredning og unik handleopplevelse

Vi har vært på besøk hos Rita Kile i hennes flotte klesbutikk i Evje sentrum. Du kjenner igjen det unike bygget fra riksveien. Vi kan ikke se for oss at det er mange butikker i Norge som er innredet på en slik fantastisk måte som hos Rita. Omgivelsene i butikken gjør et besøk der til en spesiell handleopplevelse.

Vi er nysgjerrige på hvilke tanker Rita har for Evjedagene.

– Vi tar det helt ut i år siden det faller sammen med Countryfestivalen på Evjemoen. Så her vil det bli countrymusikk på anlegget, og ikke bli overrasket om du treffer en ansatt eller to med cowboyhatt. Vi må jo reklamere for at vi selger ekte Stetson-hatter, smiler Rita. Du vil kunne få en ekstraordinær service denne helgen. Vi er alle ansatte på jobb for å være tilgjengelige for alle. Så kommer mamma og pappa også til å være her under Evjedagene. De elsker jo slike dager med mye folk og god stemning. Det blir sosialt, trivelig og mange muligheter for å gjøre gode kjøp!

Lars Kile har verdenskjente merkeklær, og her finner du alt du trenger enten det er til hverdag, fritid eller fest. Det er et imponerende sortiment av merkeklær du kan få her, og om du ikke finner farge eller riktig størrelse så er Rita behjelpelig og det meste kan bestilles og leveres på kort tid. Vi kommer tilbake med mye mer om Lars Kile og Rita i bedriftsregistreringen som er under arbeid.

Tilbud på alt

– Vi har faktisk tilbud på hele butikken denne helgen. Så nå vil du kunne få mye for pengene. Vi har på toppen av alle andre tilbud også 10% på alt av ordinære varer i butikken. Vi nevner også egne stativer med superkupp til 50 og 100 kroner. Det er 20 -70% rabatt på utvalgte salgsvarer, forklarer Rita.

Hun fortsetter ivrig:

– Det er klart at det kan lønne seg å være tidlig ute om det er noen spesielle kupp du er på jakt etter. Det er mye klær som flyr ut av butikken under Evjedagene, og vi håper på folkefest og god stemning. Vi skal gjøre alt vi kan for å gi våre besøkende en unik opplevelse!

Vi ønsker Rita og gjengen lykke til med gjennomføringen av Evjedagene, og gleder oss til å komme tilbake med mer om Lars Kile om ikke så lenge.

Lars Kile AS på Facebook

 

Del "Lars Kile – Særegen innredning og unik handleopplevelse"