Lenette (t.v.) og Natalia gleder seg over å drive virksomhet sammen i nye og lyse lokaler. Foto: Geir Daasvatn

Lenette og Natalia: Åpningsfest i nye lokaler!

Det måtte rett og slett en søndag til for å kunne treffe de arbeidsomme damene Lenette Bebe i B-Beauty og Natalia Degtyareva i Natasha´s Naildesign som nå er klare for åpningsfest i nye lokaler.

Selve åpningen smeller i gang i morgen tirsdag 21.9. klokken 10.00. Her vil det være rabatter på alle produkter som selges i butikken. Det vil også være utvalgte sko hos fotpleien du kan spare 30 % på. Så kan det lønne seg være tidlig ute, siden de 10 første kundene også får gavekort fra Natasha’s Naildesign og B-Beauty. 

Åpningstiden denne dagen er 10–18. Natalia og Lenette vil tilby lett servering og veldig god stemning.

Lyse og fine lokaler

Vi har vært så heldige å få en titt inn i det som nå fremstår som moderne og veldig fine lokaler tilpasset de tjenestene de sprudlende damene tilbyr. Vi har også fått vite litt mer om hvorfor de nå etablerer seg sammen i de nye store felles lokalene i Alfred Uglandsveg, rett ved innkjøringen til Evje sentrum fra sør.

De skaper nå en velværesalong hvor mange av tjenestene kan komplementere hverandre. De frigjør også litt tid til å dele på administrative oppgaver som timebestillinger, ekspedering og annet forefallende kontorarbeid. Vi får også fort inntrykk av at jentene trives veldig godt i hverandres selskap. Det blir liksom litt triveligere på jobb når man har kollegaer.

– Det er ingen tvil om at vi er spente på dette, forteller Natalia. Det medfører jo en del ekstra kostnader når vi skal inn i et så stort bygg som er tilrettelagt for driften. Men vi håper og tror at dette kan gi oss flere kunder og en lettere hverdag på sikt.

Så får vi også lov å røpe at de allerede merker en positiv effekt av samlokaliseringen, og at de har fått masse oppmuntrende tilbakemeldinger fra kunder.

Det er fortsatt de samme gode tjenestene jentene tilbyr. Vil du vite mer om hva du kan få i de nye lokalene, anbefaler vi at du tar en titt på deres nettsider og sosiale medier. 

Facebooksiden til Natasha´s Naildesign

Facebooksiden til B-Beauty

Om B-Beauty på OpplevEvje.no

Saken fortsetter under bildet

Natalia og Lenette ønsker velkommen til åpningsfest i Alfred Uglandsveg 4! Foto: Geir Daasvatn

Travle damer

Foruten å ha flere jobber begge to, er de også veldig aktive i Evje Handel og Serviceforening hvor begge er styremedlemmer. Hvordan de har tid og overskudd til alt klarer vi ikke helt å forstå. Men vi er heldige og takknemlige for at vi har så driftige damer i bygda vår. Vi gleder oss veldig over at de tør å satse videre med sine virksomheter i Evje sentrum. Vi ønsker lykke til med nyåpning, og ser ikke bort fra at det kan komme en liten oppdatering på vår Facebookside etter åpningen.

Del "Lenette og Natalia: Åpningsfest i nye lokaler!"