Lundens Regnskapsservice satser i Setesdal

Vi har igjen vært ute på bedriftsbesøk. Denne gangen var vi så heldige å få lov å besøke Lundens Regnskapsservice sitt avdelingskontor på Verksmoen. Firmaet har et stort kontor i Vennesla med rundt 22 ansatte, de er etablert på Evje med kontor som de jobber mot å utvide, og de har også nylig etablert seg øverst i Setesdal med kontor på Hovden.

Hjemmesiden til Lundens Regnskapsservice

Vi blir tatt godt i mot av Arnt Steven Robstad. Det er han som har bestilt en 3-årsavtale hos oss, og som skal gjøre oss enda bedre kjent med bedriften. Det blir fort tydelig at vi er kommet til en solid bedrift med ambisjoner.

Lange tradisjoner

Selskapet startet opprinnelig opp i 1980. Men det var i 1997 de ble Lundens Regnskapsservice med én ansatt i firmaet. Moisund-gutten Arnt Steven kjøpte seg inn i selskapet for seks år. Siden har han pendlet litt mellom kontorene i Vennesla og Evje og Hornnes.

–Vi har et bredt kundesenter med både små og veldig store kunder. Vi har bedrifter fra enkeltmannsforetak opp til andre som omsetter i 100-millionersklassen. Vi tilpasser oss etter kundens behov og ønsker. Det skjer en endring i bransjen, og det er mye rådgiving innenfor regnskap. Vi har faste ansatte på Evje, så det vil alltid være folk på kontoret. Det gjør at tilgjengeligheten er bedre, og vi ønsker å utvide med enda flere på Evje, forteller Ropstad oss.

– Vi er der slik at de som driver næring kan gjøre det de er best på. Vi gir råd innenfor så mye mer enn bare pluss og minus. Vi har et ønske og en ambisjon om å bygge noe i Setesdal.

– Vi er tre personer på Evje nå, men er i en prosess for å utvikle staben og miljøet her oppe. Vi vil vokse sakte men sikkert, og ansette ut fra omsetning og kundegrunnlag. Vi kan ikke vokse bare for å vokse, det må være en sunn utvikling som også er lønnsom. Vi har et håp om å komme opp i ihvertfall 4–5 faste ansatte på Evje.

Familiefaren legger ikke skjul på at det innimellom kan bli mye når han må pendle mellom kontorene.

Vil være en positiv bidragsyter i bygda

– Jeg har jo en naturlig forkjærlighet for Evje og Hornnes, og ønsker å få til noe som kan bidra til arbeidsplasser og å være en bidragsyter til positiv utvikling. I bedriften vår har vi mye erfaring og kunnskap som kanskje kan være med på å hjelpe næringslivet i Evje og Hornnes til en enda mer positiv utvikling.

Arnt Steven har en fortid som fotballspiller i Otra IL, og er vokst opp på Moisund. Hjertet banker fortsatt sterkt for Evje & Hornnes. Foto: Geir Daasvatn

Lundens Regnskapsservice har vært engasjert i lokalsamfunnet gjennom aktiv sponsing av idrettslaget og fotballen. Så de bidrar allerede masse i bygda. Nå har de også inngått en avtale med oss for å bli enda bedre kjent i Setesdal, og støtte opp om arbeidet i OpplevEvje. Det er vi selvsagt veldig takknemlige for.

Vi gleder oss til å følge ekstra godt med og fortelle mer om videreutviklingen av det solide selskapet i deres lokaler på Evje. Det er skikkelig gøy å treffe så mange offensive og flinke mennesker i de ulike bransjene i kommunen, og Arnt Steven er definitivt en i den kategorien.

Du kan lese mye mer om Lundens Regnskapsservice i vårt bedriftsregister.

Del "Lundens Regnskapsservice satser i Setesdal"