Eier av Evje Bil Christoffer Nilsen 27. april 2018. Foto: Geir Daasvatn

Mekonomen Evje Bil kan hjelpe deg med det aller meste!

Evje Bil er et autorisert bilverksted med sentral beliggenhet på Verksmoen. Du finner de i krysset der man svinger av Riksvei 9 for å komme ned til Evjemoen. 

Verkstedet har holdt på i mange år og er godt innarbeidet. De utfører i dag alle typer bilreparasjoner og oppgaver innen mekanikk, elektronikk, og avansert feilsøking på alle moderne bensin- og dieselbiler. De kan i prinsippet reparere alle bilmerker, nye som gamle.

Les masse mer om Mekonomen Evje Bil i vår artikkel fra november 2019

Utfører service på alle bilmerker

Verkstedet utfører service på alle bilmerker, også innenfor bilens garantitid. Så det er ingen grunn til å reise til byen for å utføre service på bilen.

Nordens ledende bildelkjede

Evje Bil er en del av Mekonomen, som er Nordens ledende bildelkjede med ca 340 butikker, og over 2100 verksteder. Evje Bil er et selskap som har fokus på kunden og kvalitets reparasjoner. Selskapet har derfor hatt fornøyde kunder gjennom alle år.

Bred kompetanse

Evje Bil består i dag av to ansatte. Christoffer Nilsen (bildet øverst i artikkelen), som gikk fra å være ansatt til å bli eier av Evje Bil. Christoffer har vært daglig leder siden januar 2017. Før dette jobbet han som mekaniker i det samme selskapet i 7 år. Han trives godt i rollen som daglig leder, og ønsker å gi sine kunder et verksted med fokus på allsidighet og kompetanse på alle typer biler.

Sergej i sitt ess. Foto: Geir Daasvatn

På laget har han med seg Sergej Zeller. Sergej har tidligere bodd mange år i Tyskland, her jobbet han på ulike merkeverksteder som tilhørte de store europeiske bilmerkene.

De synes at bil og mekking er gøy, og de er glade for å kunne jobbe med noe som startet som en hobby for mange år siden.

Fleksibel betaling

Verkstedet kan gjennom Mekonomen tilby Mekonomen bilkonto. Dette er en ordning som gjør at man kan velge å dele opp fakturaen etter behov. Ordningen har gunstige betingelser og er tilgjengelig for de fleste.

Se også oppføringen til Evje Bil i bedriftsregisteret vårt

Del "Mekonomen Evje Bil kan hjelpe deg med det aller meste!"