Vegard foran den nye vannparken rett før den offisielle åpningen søndag 27. juni. Foto: Geir Daasvatn

Mineralparken: Går mot ny rekordsommer!

Vi har hatt flere besøk hos Vegard Hansson i Mineralparken siden oppstarten vår i 2018. Det er like moro og spennende hver eneste gang. Mineralparken er en utrolig viktig aktør i forhold til hva vi kan tilby på Evje. Mange kommer til Evje med hovedmål om å besøke den innholdsrike familieparken på Hornnes. Det som ekstra moro er at her må man komme igjen og igjen, for det skjer noe nytt hvert eneste år.

Det er kjempegøy å høre Vegard fortelle oss om planene for årets sommer i Mineralparken. Vi har også fått et lite innblikk i hva de forventer seg av besøk ut fra forhåndsbooking. Vi kan nok allerede nå garantere at det går mot en ny rekordsommmer i Mineralparken, og på Evje.

God start på sesongen

– Det begynte egentlig bra allerede i vår. Vi har hatt enormt mye grupper på besøk. og det ga en god start på sesongen. Nå når jeg ser på bookingen fremover er det snaut ei ledig seng før i august, forteller Vegard. Vi ser veldig lyst på sommeren, og har allerede hatt telefoner fra Haugesund til Oslo med spørsmål om den nye vannparken. Så det er tydelig at folk ser til Evje.

Det som er litt ekstra gøy for oss bygdeentusiaster, er å få et lite innblikk i hvordan Vegard tenker om reiseliv og turisme. Det er tydelig at dette er noe han virkelig brenner for, og er for alvor med på å sette Evje på kartet. Tenk, Mineralparken er Sørlandets største attraksjon etter Dyreparken. Det er rett og slett ganske fantastisk!

Aquamarin vannparken

Nytt av året er altså den fantastiske Aquamarin vannparken. Det er som et lekeland, bare at det befinner seg på vann.

– Ut fra hva vi kan se, er vi helt sikre på at her blir det enorm aktivitet i tiden fremover. Det er egne ansatte som har oversikt, og er badevakter i den nye vannparken. Det er også sertifiserte livreddere slik at sikkerheten kan ivaretas på en god måte. Så har vi måttet sette en vektgrense på 90 kg, slik at området primært skal benyttes av barn og unge, forklarer Vegard. 

Artikkelen fortsetter under bildet

Sommerens leikegrind! Foto: Leif Jørgen Versland

Nettparken høyt oppe i trærne

Selv om vannparken er årets nyhet, så skal vi heller ikke glemme alt det andre som Mineralparken har å by på. Vi kan jo spesielt nevne fjorårets store nyhet nemlig nettparken som er oppi trærne på Hornnes.

Den beskriver Mineralparken slik :

– Nettparken har store nett som henger mellom trærne opptil 10 meter over bakken. Der kan du hoppe sammen med familier og venner, og ha det supergøy! Dette er like gøy for store og små, og vi garanterer deg at det kiler i magen uansett alder!

Nettene har en enorm sprett, og mens du hopper ser du ned på bakken eller de som kommer på ziplinen under deg.

Nettparken passer for alle aldre, men vi påser at små barn er sammen med sin egen familie eller noen på samme alder når de hopper. Våre dyktige instruktører følger med dere fra bakken hele tiden.

Kom og vær aktiv på en helt ny måte, høyt oppi trærne uten klatresele!

Sommerjobb til mange ungdommer

Vi takker for besøket, og smiler og hilser til en av de over 50 ungdommene som har fått seg sommerjobb i Mineralparken. Det er også helt fantastisk at vi har slike store aktører som kan gi så mange lokale ungdommer mulighet for arbeid. Det er rett og slett gøy å se.

Du kan lese mye mer om Mineralparken på nettsiden vår. Her kan du også lese mer fra tidligere besøk.

Vil du rett og slett bare inn å booke billetter med en gang? Da anbefaler vi en tur innom hjemmesiden til Mineralparken

Del "Mineralparken: Går mot ny rekordsommer!"