Popgruppa Violet Road gir full gass på Go-Kartbanen 5. august 2016. Foto: Geir Daasvatn

NRK til Evje: Turist-Leif, OpplevEvje og bygda får en super start på sommersesongen!

Det er fortsatt tidlig i planleggingen, og mye jobb som gjenstår før vi har en endelig plan for denne dagen. Men selveste NRK Sørlandet vil tilbringe en hel dag sammen med oss i OpplevEvje, for å vise Sørlandet og resten av Norge hva som gjør Evje til en spesiell sommerdestinasjon.
Turist-Leif gleder seg enormt til å vise fram bygda vår! Foto: Geir Daasvatn

Evje og Hornnes er én av to destinasjoner på Sørlandet som får æren av å få besøk. Det som er ekstra moro er at dette ikke bare blir et kort nyhetsinnslag dagen etter, men en reportasje som vil gå i deres kanaler gjennom hele sommeren. Dette er virkelig en «højdare», og vår kontaktmann Leif Jørgen Versland var fra seg av begeistring da han ringte undertegnede for å fortelle nyheten tidligere i uka. Leif Jørgen har for øvrig alt fått et nytt kallenavn, etter at han har tatt på seg å være koordinator for kommunens Turistinformasjon i Evje sentrum de to neste månedene. Han har rett og slett gått fra å være «Euro-Leif» til å bli «Turist-Leif». Hva passer vel derfor bedre enn at akkurat han får oppgaven med å geleide NRK Sørlandet rundt til alle turistattraksjonene i bygda?

Det er mandag 22. juni vi skal være vertskap for NRK, og følge dem rundt. Vi kommer nok også til å måtte ha hjelp av noen ungdommer som kan være med å vise litt ulike aktiviteter for noen tøffe actionbilder og film. Men dette kommer vi tilbake med mye mer rundt, etter hvert som ting blir mer avklart og dagen nærmer seg. Vi er jo såpass stolte av bygda og alt vi har å tilby, at vi er ganske så sikre på at dette blir bra.

Kom gjerne med innspill

Vi er heldige og kjenner bygda ganske godt. Vi har mange tanker om hva vi mener er viktig å få med seg fra Evje. Men vi er selvsagt også åpne for innspill fra publikum. Hva mener DU er viktig for Evje og Hornnes som sommerdestinasjon? Kom gjerne med innspill til oss via vår Facebookside.

Del "NRK til Evje: Turist-Leif, OpplevEvje og bygda får en super start på sommersesongen!"