Ny helg med langåpent og god atmosfære på Evje

Det er ikke meldt strålende sol og vintervær denne helgen. Men hva gjør vel det, når du har så mange trivelige butikker og spisesteder å gå innom når du er på Evje!

Som en del av det utvidede tilbudet til medlemsbutikkene i Evje Handel og Serviceforening i jula, er det langåpent torsdag og fredag. Butikkene har oppe til kl. 18:00 begge dagene, og det bugner av varer og trivelig julestemning.

Handle lokalt og vinn 20.000 kr!

Medlemsbedriftene i Evje Handel og Serviceforening kjører sitt tøffe og veldig populære Ti-shoppers-opplegg også i årets julehandel. For å delta i Ti-shoppersen, må du få minst 10 stempler i julefolderen til butikkene/medlemsbedriftene i løpet av perioden 15. november – 24. desember. Folderen får du hos medlemsbedriftene. Hvem det er, og reglene for konkurransen, står nedenfor her.

Ledige juleboder denne helgen

Etterspørselen etter de nye julebodene er gledelig stor, kan Nadia Qvam Nilsen fortelle oss.

Fra midten av desember og frem mot jul begynner det faktisk og bli fullbooket. Det er gøy når investeringene vi gjør gir et slikt engasjement og suksess. Så er det gledelig at det er så mange kreative mennesker som kan være med og krydre handelen på Evje enda litt mer med sine produkter.

Det er tre ledige boder på fredag og fire ledige på lørdag denne helgen. Det koster kun 100 kroner pr. dag, og man får en flott plassering midt i Evje sentrum. Kunne du tenke deg å selge dine produkter på Evje denne helgen? Kontakt Nadia på telefon 917 85 255 for å leige en julebod.

Artikkelen fortsetter under bildet

Julebodene er alt blitt veldig populære. Foto: Geir Daasvatn

Helgedestinasjon for mange

Tegning: Rita Flottorp

Høysesongen hvor det daglig vrimler av mennesker i kommunen er forbi. Men helgene er som alltid preget av mange besøkende. Det er alt fra hyttefolket som tar helgen på Evje, eller andre som stopper innom for å handle før de suser videre oppover Rv-9 på sin ferd mot hyttene øverst i Setesdal. Det er gøy at så mange velger Evje og Hornnes som sin destinasjon når det kommer til handel! Vi er avhengige av alle sammen for å klare å drive lønnsomme forretninger i bygda. Dette er også noe å tenke over for oss som faktisk bor her. DU og JEG er med og bidrar til at næringslivet opprettholdes, og kan levere det mangfoldet av varer og tjenester vi har i bygda i dag. Det er med på å gi våre barn og unge sommerjobb og helgejobb. Ikke minst er alle butikkene og bedriftene enormt viktige bidragsytere når det kommer til å sponse lokale lag og foreninger, som er så utrolig viktig for trivsel og bolyst i bygda vår.

Takk for at du handler lokalt og bidrar til et levende regionssenter!

Del "Ny helg med langåpent og god atmosfære på Evje"