Ny reklamemodul på OpplevEvje.no

Vi har som meldt oppdatert nettsida vår kraftig. Inge Fredriksen har utført jobben. Blant flere nye funksjoner er en reklamemodul, slik at vi skal kunne ta inn annonser på sida.

To formål med reklamemodulen

  • Skaffe inntekter til drift av OpplevEvje
  • Tilby en rimelig annonseringsmulighet til bedrifter, spesielt små og mellomstore som kanskje ikke har all verden av markedsføringsbudsjett

Nå fremover i mars vil vi prøve ut den nye modulen, og eventuelt gjøre de endringer vi finner grunn til etter testing. Så regner vi med å kunne begynne å selge annonseplass fra april eller deromkring. Det er nok Leif Jørgen som kommer til å jobbe mest med annonsesalget. Hvis du ønsker å diskutere muligheter for annonsering, kan du gjerne kontakte ham alt nå. Han har mob 476 99 295 og E-post Leif.jorgen.versland@oppfrisk.no.

Kommer tilbake til detaljene

Det nærmere opplegget for tjenesten, og ikke minst priser, kommer vi tilbake til etter hvert. Men prisene vil ta utgangspunkt i besøk på/visninger av sida. Annonsørene vil på det viset betale i forhold til nytten. Ellers er tanken at prisene må være rimelige, slik at alle har mulighet til å kjøpe en annonseplass hvis de mener det kan tjene bedriften eller butikken. Vi er nok også inne på tanken at våre egne bedriftskunder skal ha solide rabatter ved kjøp av annonseplass.

Den bestilte annonsen vil gå igjen på alle sidene i den perioden annonsøren har betalt for. Annonsen til Aktiv Eiendomsmegling på sida her viser omtrent hvordan annonsene vil plassere seg på sida. Tiden annonsen skal stå kan være for eksempel to eller fire uker.

Vi har gode besøkstall på OpplevEvje.no. Vi har ambisjoner om å gjøre sida enda mer attraktiv i tiden som kommer, på ulike vis. Den «oppfriskingen» vi har gjort nå, er et ledd i dette. Til sammen tror vi bestemt at vi skal kunne tilby annonseplass som både gir god synlighet og effekt, og til en overkommelig pris.

Detaljene i tilbudet vil vi altså komme tilbake til når vi har tjenesten klar. Men vi ser veldig fram til å få denne tjenesten til å komme opp og stå, til glede og nytte både for oss selv og det lokale næringslivet.

Del "Ny reklamemodul på OpplevEvje.no"