Mekk Evje hadde stor åpningsfest torsdag 24. juni. Foto: Geir Daasvatn

Nyetableringer på rad og rekke!

Det har vært en strålende uke for bygda vår. Det har vært flere butikketableringer, og Evje sitt vareutvalg vokser. Handelssenteret i Indre Agder har nå et enda bedre tilbud av opplevelser og butikker.

Mekk Evje

Først var vi så heldige å få etableringen av MEKK på Evje. Den er etablert i det nye næringsbygget til Jahn Kåre Haugen. Innkjøringen til den flunkende nye butikken er i krysset med YX Evje, Spar og Rema 1000. I den nye butikken til Jenny Strømstad finner du et spennende og variert vareutvalg, som også er tilpasset de ulike årstidene. Her er det så mye mer en hva man skulle tro, så har du ikke vært innom enda så bør du ta en tur. Vi kan nesten garantere at du kommer ut med en ting eller to.

MR.X

Som om ikke det var nok så åpnet klesforretningen MR.X torsdag 1. juli. Butikken har kjente merkevarer og har herreklær og ungdomstøy. Det er også et spennende utvalg i sko til herrer. Butikken har åpnet i lokalene i Sentrumsbygget, som ligger vegg i vegg med de blide damene på Norli. Det er Bent Møller Christensen som er innehaver av klesbutikken på Evje, som også har avdelinger i Arendal og Grimstad. På Evje har han ansatt Nikolai Fernandez til å stå for den daglige driften av butikken.

Artikkelen fortsetter under bildet

MR.X – Bent Møller Christensen. Foto: Geir Daasvatn
Det gjenstår litt arbeid for jentene på Gruva Opplevelser, men nå er de i gang! Foto: Geir Daasvatn

Gruva Opplevelser

Så har vi i dag fredag 2. juli 2021 sannelig også hatt den tredje åpningen av nyetableringer på en liten uke. Det er ikke så galt det i den lille bygda vår. I dag åpnet nemlig Gruva Opplevelser deler av sitt konsept litt nord i Evje sentrum. Her vil det komme mye mer spennende i tiden som kommer, og det er virkelig utrolig mye på gang hos Merethe og Katharina. Men selv om det er mye som kommer om litt, er det også masse du kan oppleve allerede nå. Her blir det virkelig mye moro for både store og små. Vi får med oss en liten smakebit av nydelig god kaffe, makroner og kanskje mange vil synes det er knallgodt med en donut fra Happy Donuts som holder til i Kristiansand. Vi kan uansett ikke annet en å la oss imponere stort over hva jentene holder på å skape i det gamle bedehuset i Evje sentrum.

Velkommen!

Vi ønsker dere alle velkommen til handelssenteret Evje! Ikke minst så ønsker vi dere lykke til med både aktiviteter, kunder og omsetning.

Om ikke dette var nok gladsaker på ei gang, ryktes det at vi snart kan slippe enda en om en nyetablering på Evje. Men det kommer vi tilbake til i løpet av noen dager. Her er det bare å følge med!

Del "Nyetableringer på rad og rekke!"