Nytt tilbud på Evje: JetBurger!

Det er gøy med ungdom som har troen på Evje og etablerer egen virksomhet. Det var før helgen Evje var så heldige å få et nytt tilbud i sitt variert vareutvalg. Guttene åpnet matvognen JETBURGER. Gründerne er Johannes Møen, Eskil Høgetveit og Truls Evje. De har tidligere erfaring fra gatekjøkken, og Truls er utdannet kokk.

Guttene hadde lyst til å starte noe eget og jobbe for seg selv. Så etter lang tids planlegging og noe utsettelse på grunn av koronaen, var dagen endelig kommet. Selv om planen var å åpne på Hovden i påska, ble det ikke så aller verst å åpne under Evjedagene med et stappfullt Evje sentrum.

Det er hamburgere som er i fokus. De har i oppstarten fire varianter, men kan tilpasse og utvide ut fra smak og etterspørsel.

– Vi begynner med en litt forsiktig meny, og har fokus på å levere et knallbra produkt til kundene. Så får vi se om menyen utvides etter hvert, forteller Johannes.

Når vi står i køen og snakker med Johannes, hører vi noen uttale at det er Evjes beste burger.  Så det må jo kalles en pangstart.

Vi håper selvsagt kundene blir fornøyde og kommer igjen. Vi er veldig stolte av burgerne vi leverer, smiler han.

Det er mange kunder som strømmer til for å smake, så det ser lovende ut for de tøffe ungdommene.

Bygdas nyeste tilskudd av burgere blir å finne fast mellom Fargerike og Garn & Lysstua. De har som nevnt planlagt siden høsten i fjor, og fått handlet inn nesten nytt utstyr.

– Vogna er kun brukt én sommer tidligere, så vi er skikkelig fornøyde med å ha fått tak i så fint utstyr, smiler de stolt.

Saken fortsetter under bildet

Truls føler seg alt veldig hjemme i den lekre vognen! Foto: Geir Daasvatn

 JetBurger har åpent kl. 13-21 hver eneste dag fra mandag til søndag

De foretaksomme unge mennene vil utvide driften med et par sitteplasser slik at folk kan sitte og nyte maten. Selv om de på en halvtime kan pakke ned kjøkkenet og hive vognen på bilen, har de bestemt seg for å være fast på Evje denne sommeren. Vi er skjønt enige om at det er veldig mye folk på Evje i sommersesongen, og det er knallgøy at de satser på Evje.

To av guttene har jobbet/jobber også på Aases som bartendere. Slik har det vokst frem en spennende mulighet for JetBurger.

Johannes og Jannik drøfter samarbeidet for sommeren. Foto: Leif Jørgen Versland

– Vi har etablert et samarbeid med Aases, og skal være der nede og sørge for grillmat hver onsdag, lørdager og ved andre arrangementer. Kjernetiden på grillingen på Aases blir fra kl. 17-20. Men vi lager mat så lenge det er folk som vil spise, forklarer guttene.

Selv om de er på Aases og sørger for mat til deres gjester, blir det også full drift i sentrum.

Jannik kjenner jo guttene fra før, og han skryter uhemmet av pågangsmotet og innstilling.

– Dette er flotte gutter som jeg gleder meg til å samarbeide med, forteller den driftige bareieren.

 Guttene gir oss en burger på veien for en aldri så liten smaksprøve. Av respekt for alle våre kunder som driver med mat skal vi ikke rangere eller legge oss opp i hvem som leverer hva. Men vi er slettes ikke redde for å anbefale burger fra JetBurger, for den er knakende god.

Vi ønsker guttene lykke til med bedriften, og gleder oss til å smake på mer fra menyen!

Del "Nytt tilbud på Evje: JetBurger!"