[vc_row][vc_column width=»1/6″][/vc_column][vc_column width=»2/3″][vc_column_text text_style=»leader-text»]

Hva er OpplevEvje?

OpplevEvje er et privat prosjekt med mål om å markedsføre Evje og Hornnes bedre for omverdenen, og å få bedriftene i bygda til å jobbe bedre sammen for å styrke og utvikle Evje som merkevare. Initiativtaker er Leif Jørgen Versland. Han var også daglig leder fra oppstarten til august 2019. Geir Daasvatn overtok da stillingen.

Verden forandrer seg i rasende tempo. Alle kjemper om vår og kundenes oppmerksomhet. Vi må bli mer synlige, spesielt på nett. Markedsføringen skjer via en felles digital plattform kalt «OpplevEvje». Det er en egen nettside for prosjektet, OpplevEvje.no, og på litt sikt er tanken å få laget en app som knyttes opp mot kundens mobiltelefon. Prosjektet har også sin egen Facebookside og en aktiv Instagramkonto, styrt av Veronica Versland. Tanken bak prosjektet – drømmen – er å bidra til enda større aktivitet og verdiskapning for alle i den kjære heimbygda vår.

Foto: Geir Daasvatn

Hvem retter vi oss mot?

Prosjektet er rettet mot alle næringsdrivende i kommunen og regionen. Lokale arrangører av arrangementer, lokale organisasjoner og regionale attraksjoner og reiselivsmål er også aktuelle samarbeidspartnere. Tanken er å tilby et felles markedsføringsopplegg på digitale medier. Ved hjelp av større synlighet, kryssmarkedsføring, videopresentasjoner, fotografier, direkte kundekontakt og andre metoder ønsker OpplevEvje kort sagt å tilby en bedre markedsføring for næringsdrivende i bygda – til en lavere pris enn dagens markedspris.

Hvem står bak OpplevEvje?

Leif Jørgen Versland er altså mannen bak idéen. Leif Jørgen har også vært daglig leder fra oppstarten til august 2019. Han er den i prosjektet som kjenner næringslivet i Evje & Hornnes best, og som skriver mest om dette.

Geir Daasvatn er med som fotograf og skriver. Fra august 2019 har han også overtatt som daglig leder, etter at Leif Jørgen ønsket avløsning av private årsaker.  Geir er jurist. Men pga. sjukdom er han dessverre blitt uføretrygdet.

Veronica Versland styrer den meget aktive Instagramkontoen til OpplevEvje.

Inge Fredriksen bidrar med datatekniske løsninger og annen kyndig bistand.

Styret i OpplevEvje AS pr. februar 2021 er Geir Daasvatn (enestyre).

Hva skjer nå?

På nettsiden vil vi presentere alle bedriftene i bygda som ønsker en avtale med oss med navn, bilder og en kort beskrivelse av bedriften. Det vil bli produsert masse video- og fotostoff av høyest mulig kvalitet fra lokalmiljøet. Vi har etablert aksjeselskapet OpplevEvje AS som skal ta prosjektet videre, og – håper vi – bli et fast treffsted for næringslivet i kommunen og regionen.

Heia Evje! Det er VI – oss alle sammen – som ER Evje. Framtida lager seg ikke sjøl. VI må skape den SAMMEN!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][movedo_single_image image_mode=»medium» image=»2465″][/vc_column][/vc_row]