Evje og Hornnes bygdekor laget en veldig fin høstkonsert på Dølen Hotel i november 2017. Foto: Geir Daasvatn

Ønsker du help til å markedsføre arrangementet ditt?

Du har kanskje et knallbra arrangement på gang, men ønsker å få gjort det kjent i en videre krets enn du klarer sjøl? OpplevEvje hjelper gjerne til med markedsføring av arrangementet for en overkommelig pris.

Det skjer masse i løpet av året

Det er en enorm mengde med små og store tilstelninger og arrangementer i Evje og Hornnes i løpet av året. Det er konserter, slik som Bygdekoret sin på Dølen Hotel i høst (bildet), stevner, idrettsarrangementer, turmarsjer, teltmøter, misjonsbasarer, festivaler, filmer på kino og alt mulig annet. Om vi hadde regnet sammen alt det som skjer i kommunen i løpet av året, ville vi fått ei veldig lang liste med spennende og gøye ting. Dette store kulturtilbudet er en viktig del av hvordan vi som bor i bygda opplever heimplassen vår. Det har en stor verdi for oss. For besøkende vil det også være av stor interesse å finne ut hva slags kulturtilbud eller aktivitetstilbud som finnes under oppholdet i bygda vår. Vi ønsker alle sammen å OppleveEvje!

Hvordan gjøre arrangementet kjent?

Men en stor utfordring for mange er å få gjort arrangementet godt nok kjent. Vi i OpplevEvje ser det som en viktig oppgave å bidra til å spre mest mulig informasjon om alle de gode opplevelsene og aktivitetene bygda vår kan tilby.

Noe stoff om ulike arrangementer vil vi lage på eget initiativ. Det kan være nyhetssaker som det er naturlig å skrive litt om, eller at vi lager stoff ut i fra egen interesse eller behov. Men vi hjelper også gjerne til med å markedsføre DITT arrangement slik DU ønsker, mot en rimelig pris. Etter hvert som Facebooksida får flere følgere, OpplevEvje.no blir bedre kjent, Instagramkontoen utvikler seg og appen OpplevEvje kommer i bruk, vil vi raskt kunne spre informasjon ut til et stort antall mennesker. Kanskje et mye større antall enn du selv kan klare å nå.  Sammen kan vi jobbe for at flest mulig vet om alt det fine som skjer i Evje & Hornnes, og at enda flere enn i dag bruker tilbudene eller tar del i aktivitetene.

Ta kontakt!

Ta gjerne kontakt med prosjektleder Leif Jørgen Versland hvis du tror vi kan bidra med noe i forhold til ditt arrangement. Du kan også sende en henvendelse til bedrift@opplevevje.no.

Del "Ønsker du help til å markedsføre arrangementet ditt?"