Om Linda fikk akkurat denne mannen til å føle seg bedre, kan nok diskuteres. Ihvertfall der og da! Men nå når den spreke kvindølen har fått opplevelsen litt på avstand, rapporterer han til sin kompanjong at turen innom LInda sin yoga-time faktisk har gjort ham godt! Foto: Geir Daasvatn

OpplevEvje.no: Stor økning i lesertallene!

Antall sidevisninger på nettsida vår OpplevEvje.no i 2020 var 53 % opp i forhold til 2019. Antall økter økte med 34 %.

2020  er det andre året med full drift av nettsida. Dermed har vi også for første gang et helt år, 2019, som vi kan sammenligne lesertallene med:

  • Sidevisninger 2020: 332 817 (218 348 i 2019)
  • Økter 2020              : 104 643 (78 245 i 2019)

Omregnet i prosent, har vi altså en veldig solid økning i antall sidevisninger med 53 %. Antall økter er gått opp med 34 %.

Tallene viser også at hver bruker i gjennomsnitt klikker seg innom 3 sider eller mer hver gang hun eller han «surfer» på nettsida.

Tallene inkluderer ikke sidevisninger og økter i bedriftsoversikten, som teknisk er satt opp som en egen nettside. I bedriftsoversikten var det 24 804 sidevisninger i 2020. Det reelle antallet sidevisninger på OpplevEvje.no i 2020 var derfor 357 621.

Vi vil utvikle oss videre!

Dette er bra tall, og mye bedre enn vi hadde forventet ved starten av året. Men vi stopper ikke her. Vi vil på ulike hvis prøve å utvikle sida videre, slik at enda flere vil følge oss.

En veldig hyggelig sidevirkning av gode lesertall, er at både kundene våre i bedriftsregisteret og andre annonsører får en bedre profilering av butikken eller firmaet sitt. Mer valuta for pengene, rett og slett. Det er selvfølgelig viktig, både for oss og de som bruker litt penger på å annonsere hos oss.

Arbeidsfordelingen på OpplevEvje.no er at Leif Jørgen Versland i hovedsak skriver artikler om handelen, butikkene og næringslivet ellers. Undertegnede, Geir Daasvatn, lager artikler om turløyper og ulike attraksjoner i bygda, og drifter aktivitetskalenderen. Inge Fredriksen er datateknisk ansvarlig, og sørger for at vi til enhver tid har en innbydende og funksjonell plattform å legge ut innholdet på.

Vi er glade for at pilene peker oppover, slik Leif Jørgen illustrerer så glimrende på forsidebildet! Men vi har ikke tenkt å slappe av fordi om det går bra. Vi vil jobbe iherdig videre, og prøve å presentere bygda vår og alt som skjer her fra en best mulig side også framover.

Del "OpplevEvje.no: Stor økning i lesertallene!"