Det svære OpplevEvje-apparatet har tenkt mye og lenge. Konklusjon: Nå gir vi oss mens formen er god! Foto: Privat

OpplevEvje: Små justeringer i sommer og evaluering av prosjektet i september

Mandag kveld var det duket for enda en spennende «strategisamling» for oss som driver med saker og ting i OpplevEvje. Vår datakyndige medhjelper Inge Fredriksen hadde litt ferie, og hadde funnet veien hjem til Evje fra det fagre Vestlandet. Vi er jo ikke så kompliserte eller så fine på det vi, så det ble en cola på Dølen Hotel.

Vi er enige om å gjøre et par justeringer frem mot evalueringsmøtet av prosjektet som er planlagt i september. Vi går tilbake til normal drift igjen fra 1. august. Det vil si at vi etter denne datoen bare vil dele oppdateringer og nyheter på Facebook fra bedrifter i medlemsregisteret. Det kan selvfølgelig dukke opp viktige saker av almenn interesse som bør komme videst mulig ut. Da gjør vi naturligvis unntak. Perioden med gratis annonser på OpplevEvje.no avsluttes også denne dagen. Den tjenesten vil deretter bli forbeholdt eksisterende kunder med avtaler eller andre betalende aktører.

OpplevEvje er ikke hovedarbeidet vårt

Vi føler selv at vi leverer et bra produkt; med den kompetansen, tiden og kreftene vi har til rådighet. Mange tror vi driver dette som et hvilket som helst annet foretak, hvor vi begge har faste store stillinger. Det har vi altså ikke. Undertegnede Leif Jørgen har 100 % stilling hos Oppfølgingsenheten Frisk, og Geir er uføretrygdet. Det har gått tusenvis av timer med arbeid de siste årene, for å bygge opp nettsiden, og holde en jevn strøm av publiseringer på våre plattformer. Vi har brukt masse tid på å besøke bedrifter, og vi har reist rundt i regionen for å få inn aktuelle turer og opplevelser. Vi er altså til stede både med egen nettside, en svært aktiv facebookside og en instagramkonto.

Vi vil de neste ukene komme tilbake med flere saker som omhandler statistikk på lesere og besøkende, ja rett og slett rekkevidden vi oppnår med den driften vi har hatt hittil i prosjektet.

Evaluering av hele OpplevEvje-prosjektet i september

Vi skal som nevnt evaluere driftsformen i september, når sommeren er vel over. Vi har allerede markedsføringsavtaler med over 50 bedrifter,  og vokser egentlig litt fra uke til uke. Vi er selvsagt opptatte av å opprettholde driften, slik at vi leverer tjenestene som bedriftene har avtalt med oss. Slik det er i dag, leverer vi når sant skal sies aktiviteter langt ut over det vi har forpliktet oss til med våre kunder. Kan det fortsette slik? Svaret på det er ja, med visse forbehold. Vi er da avhengige av å doble inntektene, og vel så det, slik at vi kan betale det som kreves til de som utfører denne type arbeid. Vi synes det er utrolig givende og moro å drive med promotering og en positiv fremstilling av Evje og Hornnes kommune sine tilbud og bedriftene vi er så heldige å ha med. Vi er selv overbeviste om at den merkevarebyggingen vi har gjort gjennom vårt arbeid så langt, har hatt en positiv innvirkning på andre mennesker sin oppfatning av Evje.

Saken fortsetter under bildet

Evje Optikk: Du må bare bli i godt humør når du handler med slike jenter! Det er sånne saker vi syns det er så utrolig gøy å formidle. Foto: Geir Daasvatn

Masse gladsaker gjennom sommeren!

Hva fremtiden bringer har vi ikke svaret på nå. Men vi tenker ikke nevneverdig på det før tiden er inne. Frem til det skal vi farte rundt i kommunen og fortelle flere gladsaker. Vi kan røpe at de er det mange av nå i høysesongen. For det går rett og slett så det suser rundt om i hele kommunen akkurat nå!

Vi håper våre lesere og kunder setter pris på å lese sakene og se bildene av ting vi omtaler og prøver å vise frem. Vi er veldig stolte av både heimkommunen vår og arbeidet vi selv gjør. Men om ikke også andre synes det er litt stas, er det ikke så produktivt i å bruke alt for mye tid på det.

Vi ønsker alle en fortsatt nydelig sommer! Følg med på OpplevEvje.no fremover. Det vil komme ett eller annet gøy her nær sagt hver eneste dag de neste ukene.

Del "OpplevEvje: Små justeringer i sommer og evaluering av prosjektet i september"